Brommerfietsster en fietser gewond na aanrijding - GelreNieuws.nl

Brommerfietsster en fietser gewond na aanrijding

Geplaatst op 20 november 2008, om 15:20 uur

BRUMMEN – Een 13-jarige fietser en een 17-jarige brommerfietser raakten woensdag 19 november gewond nadat zij met elkaar in botsing kwamen op de Zutphensestraat in Brummen.

De Brummense fietsster reed omstreeks 16:05 uur over de Zutphensestraat en wil linksaf de Meengatstraat in slaan. Op het moment dat ze afslaat, haalt de brommerrijder uit Dieren haar links in waardoor een aanrijding ontstaat. Beiden zijn met onbekend letsel door een ambulance overgebracht naar het Spittaalziekenhuis in Zutphen.

Twee jongens aangehouden voor winkeldiefstal

EERBEEK – De politie heeft woensdag 19 november twee 14-jarige jongens uit Eerbeek op de Stuijvenburchstraat in Eerbeek aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal bij een supermarkt.

De politie kreeg de melding van de supermarkt dat er twee jongens boodschappen hadden meegenomen zonder deze te betalen. Dankzij een goed signalement konden de twee op de Stuijvenburchstraat worden aangehouden. De politie maakt proces-verbaal op.

Politie zoekt bromfietser

TWELLO – Op maandag 17 november vond er op de Rijksstraatweg in Twello een aanrijding plaats tussen een fietser en een bromfietser. De fietser raakte hierbij gewond. De bromfietser heeft de aanrijding mogelijk niet gemerkt en is doorgereden zonder gegevens uit te wisselen. De politie is op zoek naar deze bromfietser om de zaak netjes af te handelen.

De 12-jarige fietser uit Twello reed omstreeks 15:45 uur over het fietspad naast de Rijksstraatweg komend uit de richting Apeldoorn en rijdend in de richting Twello. Op een gegeven moment werd hij ingehaald door een bromfietser. Tijdens het inhalen raakte de bromfietsbestuurder de jongen waardoor deze van zijn fiets viel en een hersenschudding opliep. De bromfietser, die mogelijk niets gemerkt heeft van de valpartij, reed door in de richting van Twello. De politie roept deze bromfietser op zich te melden via 0900-8844.