Bromfietser gewond na botsing - GelreNieuws.nl

Bromfietser gewond na botsing

Geplaatst op 19 december 2008, om 14:45 uur

Spoed ambulance1HALL – Op donderdagmiddag  raakte een 42-jarige bromfietser uit Klarenbeek gewond na een botsing op de kruising Hallsedijk / Hoevesteeg in Hall.

Een 74-jarige automobiliste uit de gemeente Brummen reed over de Hoevesteeg komende uit de richting van Tonden. Op de kruising Hallsedijk / Hoevesteeg verleende zij geen voorrang aan de voor haar van rechts komende 42-jarige bromfietser uit Klarenbeek. Hierdoor ontstond een aanrijding. De bromfietser is met een verbrijzelde knie naar het ziekenhuis overgebracht.

Snorfietser onder invloed van alcohol

WILP (Gld) – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 20-jarige snorfietser uit Wilp aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De snorfietser werd omstreeks middernacht op de Tienmorgen in Wilp (Gld) gecontroleerd en bleek onder invloed van alcohol. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,0 blies. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Autobrand

VOORST – Op donderdagmiddag is er aan de Kamperfoelistraat in Voorst een auto beschadigd door brand.

De brand werd omstreeks 16:55 uur gemeld. De eigenaresse wilde in de Kamperfoelistraat haar auto parkeren. Vermoedelijk is de brand door kortsluiting in het motorcompartiment ontstaan. De brandweer bluste het vuur, maar kon niet voorkomen dat de auto deels uitbrandde.

Politie treft gestolen auto aan

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een gestolen auto aangetroffen op een parkeerplaats aan het Stationsplein in Zutphen.

Surveillerende agenten controleerden het kenteken van de auto. Deze bleek in Arnhem te zijn gestolen. Men heeft de deur van het voertuig geforceerd en de kabels onder het stuur met elkaar verbonden. De auto is afgesleept en de eigenaar zal in kennis worden gesteld.

Verkeersongeval met gestolen auto

DOETINCHEM – Op donderdagavond 18 december raakte een 14-jarig meisje uit Doetinchem licht gewond na een botsing met een gestolen auto. De drie inzittenden van het voertuig sloegen op de vlucht.

De 14-jarige fietsster reed rond 18:40 uur over de Dokter Huber Noodtstraat in Doetinchem. Op de kruising met de Raadhuisstraat wilde ze rechtdoor rijden. Op het moment dat het licht groen werd en zij de kruising wilde oversteken, werd zij aangereden. Na de botsing sloegen de drie inzittenden op de vlucht. Ambulancepersoneel heeft het meisje ter plekke onderzocht en met kneuzingen aan been en pols naar de huisartsenpraktijk gebracht. De eigenaar van de auto heeft inmiddels aangifte van diefstal van zijn voertuig vanaf de Nieuweweg. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen van de diefstal en de aanrijding. Men kan bellen met 0900 – 8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com