Mannen aangehouden voor mishandeling - GelreNieuws.nl

Mannen aangehouden voor mishandeling

Geplaatst op 6 december 2008, om 13:50 uur

ZUTPHEN – De politie heeft vrijdagavond 5 december twee inwoners van Zutphen van respectievelijk 18 en 19 jaar aangehouden op verdenking van mishandeling en openlijke geweldpleging.

Bij de politie kwam omstreeks 22.45 uur de melding binnen dat een inwoner van Zutphen in het centrum was belaagd door een groepje jongeren. Eén van de jongeren had geprobeerd de man te slaan met een koevoet. Ook werd de man geschopt.  Doordat de man de klap met de koevoet wist af te weren is hij niet gewond geraakt. Op aanwijzing van getuigen kon de politie de twee Zutphenaren aanhouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

Medicijnen verloren

ZUTPHEN – Bij een bushalte aan de Stationstraat in Zutphen is zaterdag 6 december rond middernacht een zwarte tas voorzien van een schouderriem blijven staan. In de tas zaten kleding en medicijnen. Het gaat hierbij om vier soorten antidepressiva in vrij hoge doseringen. De politie vraagt een eventuele vinder om de pillen af te geven bij een apotheek of de politie.

Man komt om het leven bij bedrijfsongeval

HATTEM – Bij een ongeval in een bedrijf aan de Stationslaan in Hattem is zaterdag 6 december omstreeks 04.50 uur een 20-jarige man uit Bremen (Dld) om het leven gekomen.

De man raakte bekneld in een machine terwijl hij bezig was met schoonmaakwerkzaamheden. De man is ter plaatse overleden. De arbeidsinspectie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.

Gewapende overval op videotheek

VAASSEN – Een nog onbekende man heeft vrijdagmiddag 5 december een overval gepleegd op een videotheek aan de Deventerstraat in Vaassen. De man dreigde met een mes en is met enkele horloges vertrokken. Niemand raakte gewond.

De man kwam rond 17.15 uur de videotheek binnen en eiste onder bedreiging met en mes geld van een medewerker. De medewerker wist de zaak uit te vluchtten en de dader is vervolgens vertrokken met medeneming van enkele horloges. Een getuige zag de man wegfietsen in de richting van de Mettenboschstede. De man had een lengte van ongeveer 1.85 m en een fors postuur. Hij droeg een donkere jas met capuchon en een donkere broek.

De gealarmeerde politie is met een onderzoek gestart.  De politie is op zoek naar tips. Ook getuigen die rond het tijdstip van de overval nabij de videotheek bijzonderheden hebben gezien, worden verzocht te bellen via 0900 – 8844.

Politie neemt illegaal vuurwerk in beslag

DOETINCHEM – De politie heeft vrijdagavond 5 december in Doetinchem een 20-jarige Doetinchemmer aangehouden omdat hij in het bezit was van illegaal vuurwerk

De man was in het bezit van 16 dozen met zogenaamde nitraten en 10 vlinders. Het vuurwerk werd in beslag genomen en wordt vernietigd. De 20-jarige Doetinchemmer is aangehouden voor verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Taxichauffeur mishandeld

ERMELO – Een taxichauffeur is in de nacht van vrijdag op zaterdag 6 december op de Horsterweg in Ermelo door een klant met vermoedelijk traangas in het gezicht gespoten. De taxichauffeur heeft aangifte van mishandeling gedaan.

De taxichauffeur had de klant even na middernacht afgezet op de Horsterweg in Ermelo. In plaats van te betalen haalde de man een spuitbusje te voorschijn en spoot de chauffeur met vermoedelijk traangas in het gezicht. De man is vervolgens weg gerend. De politie onderzoekt de zaak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com