Opnieuw pizzakoerier overvallen - GelreNieuws.nl

Opnieuw pizzakoerier overvallen

Geplaatst op 16 december 2008, om 20:19 uur

politieautoZUTPHEN – Op de Weg naar Vierakker in Zutphen heeft dinsdagavond een gewapende overval plaatsgevonden op een 18-jarige Zutphense pizzakoerier. Het is al de derde overval in korte tijd op een pizzakoerier.

Volgens een woordvoerder van de politie vond de gewapende beroving op de pizzakoerier rond tien voor zeven plaats. “De vier daders droegen donkere kleding en hadden scooterhelmen op. Met een vuurwapen of  iets dat daarop leek bedreigden ze de pizzakoerier. Na de beroving gingen ze er op twee scooters vandoor, in de richting van de Emmerikseweg”, aldus de woordvoerder.

Over de buit kon de politiewoordvoerder nog geen mededelingen doen. Via een SMS-Alert aan de bewoners in Zutphen en Warnsveld werden getuigen opgeroepen. Die kunnen zich  bij de politie melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Anderhalve week geleden werd een 17-jarige pizzakoerier in het Volgelpark geslagen en van portemonnee beroofd. Halverwege november werd een 18-jarige pizzakoerier overvallen op de Prinses Marijkelaan. Hij werd geslagen en getrapt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com