Ouders halen dronken zoon (26) van politiebureau - GelreNieuws.nl

Ouders halen dronken zoon (26) van politiebureau

Geplaatst op 14 december 2008, om 11:03 uur

biertjesDOETINCHEM – Een 26-jarige man uit Doetinchem is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden nadat hij op de Grutstraat in  Doetinchem nauwelijks meer op zijn benen kon staan vanwege overmatig gebruik van alcohol.

De man is meegenomen naar het bureau en een bekeuring uitgeschreven. Zijn ouders werden in kennis gesteld en hebben de jongeman opgehaald.

Drankrijders opgepakt

ZUTPHEN/LEUVENHEIM – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee autobestuurders aangehouden nadat bleek dat ze onder invloed van alcohol waren.

Rond 03.45 uur bleek bij controle op de Arnhemseweg in Leuvenheim, dat een 22-jarige vrouw uit Doesburg onder invloed was, Zij was een beginnend bestuurster en blies 0,4 prom.

Een 41-jarige man uit Apeldoorn bleek rond 05.20 uur bij een controle op de Jan Vermeerstraat in Zutphen onder invloed van alcohol. Hij blies na zijn aanhouding 0,8 prom.

In beide gevallen heeft de politie proces-verbaal opgemaakt. Een boete zal volgen.

Op dievenpad?

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag  bij een autocontrole op de Coehoornsingel drie jonge mannen aangehouden. In de auto waarin het drietal zat, werd inbreekgereedschap en een boksbeugel aangetroffen.

Het betroffen een 18-jarige uit Nijmegen, een 27-jarige uit Zoetermeer en een jongeman van 20 jaar uit Zutphen. Bij nader onderzoek bleek dat het rijbewijs van de 27-jarige bestuurder al eerder ongeldig was verklaard en dat hijzelf ongewenst vreemdeling in Nederland was.

Hij is overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie. De beide andere mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Drankrijdster rijdt lantaarnpaal plat

DOETINCHEM – Een 56-jarige vrouw uit Terborg heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de Terborgseweg in Doetinchem een lantaarnpaal plat gereden. De vrouw bleek onder invloed van alcohol, ze bleef zelf ongedeerd.

De vrouw reed rond 04.30 uur met haar auto vanuit Doetinchem richting Terborg. Ter hoogte van de Wedeo raakte ze van de weg en botste tegen een lantaarnpaal die daardoor plat op de weg kwam te liggen. De vrouw blies na aanhouding 1.9 prom.  Haar rijbeweijs werd ingenomen. De Nuon is ingeschakeld om de elektrische spanning van de lantaarnpaal te halen.

Man belaagd door jonge vrouwen

HARDERWIJK – De politie heeft in de nacht van zaterdag zondag 14 december in harderwijk twee jonge vrouwen van 18 en 23 jaar uit die plaats aangehouden op verdenking van mishandeling van een 30-jarige plaatsgenoot.

De man stond rond 3.50 uur op de Herman de Manstraat de autoruiten te krabben toen de twee dames luid zingend voorbij kwamen fietsen. Toen hij het tweetal vroeg iets zachter te doen omdat er mensen lagen te slapen, stapten de dames af en belaagden en mishandelden de man door te slaan en te schoppen.
De politie heeft het tweetal aangehouden en op het bureau verhoord. Er wordt een proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com