Schoorsteenbrand snel onder controle - GelreNieuws.nl

Schoorsteenbrand snel onder controle

Geplaatst op 15 december 2008, om 17:24 uur

BARCHEM – Op zondagmiddag 14 december is er brand ontstaan in een schoorsteen van een woning aan de Zwiepseweg in Barchem. De brandweer heeft de brand geblust.

De brand werd omstreeks 15:00 uur gemeld bij de politie en brandweer. De brandweer had de het vuur snel onder controle en veegde de schoorsteen. De brand is vermoedelijk ontstaan doordat er een vierkant rookkanaal is aangebracht en het roet in de hoeken aankoekt. De bewoner is geadviseerd maatregelen te treffen.

Doorrijden na aanrijding fietsster

ZUTPHEN – Op zondagmiddag 14 december heeft er aan de Troelstralaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een 22-jarige fietsster uit Zutphen en een bestuurder van een bestelbusje. De fietsster liep een pijnlijke knie op.

Het ongeval gebeurde omstreeks 16:05 uur. De vrouw fietste met haar dochtertje achterop over de Troelstralaan toen zij werd ingehaald door de bestuurder van het bestelbusje. Tijdens de inhaalactie kwam de bestelbus door onbekende oorzaak in aanrijding met de fietsster. Na de aanrijding ontstond er een discussie tussen de bestuurder en de fietsster. De bestuurder is vervolgens ingestapt en weggereden zonder zijn identiteit achter te laten. De politie onderzoekt deze aanrijding en vraagt getuigen contact op te nemen met 0900 – 8844..

Pony op hol, ruiter gewond

KLARENBEEK – Een 16-jarige amazone raakte zondagmiddag 14 december gewond nadat haar pony op hol sloeg. De pony botste vervolgens tegen een personenauto. Het meisje liep een pijnlijke arm op als gevolg van haar val.

Het ongeval gebeurde omstreeks 16:20 uur. Het meisje reed met haar pony over de Vorstersweg in Klarenbeek richting de Koperdijk. Door een nog onbekende oorzaak sloeg de pony op hol. Het meisje viel en de pony rende weg richting de Koperdijk. Een 61-jarige automobilist uit Hall reed over de Koperdijk. De pony botste tegen de zijkant van zijn auto.

Het meisje is door het voorval erg geschrokken en liep letsel aan haar arm op. Een ambulance heeft haar overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij werd opgenomen. De pony is opgevangen.

Politie zoekt gedupeerde auto-eigenaren

ZUTPHEN – De politie onderzoekt een reeks beschadigingen en bekladdingen van auto’s die vanaf begin december zijn gepleegd in de Waterstraat, Nieuwstad en aan de Berkelkade in Zutphen. Tot nu toe blijkt er nog geen aangifte te zijn gedaan.

Het onderzoek is gestart na een tip, waarbij de identiteit van de verdachte bekend werd. Hij verklaarde diverse auto’s te hebben beschadigd in deze drie straten. Bij controle van de daar geparkeerd staande auto’s werden geen schadegevallen gezien. De politie sluit niet uit dat de gedupeerden hun auto elders hebben geparkeerd of de schade al hebben laten herstellen. De politie is op zoek naar auto-eigenaren die gedupeerd zijn. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 om aangifte te doen.

Gewond na aanrijding

GAANDEREN – Een automobilist uit Doetinchem en zijn bijrijder zijn in de nacht van zondag op maandag 15 december gewond geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen. De bestuurder had enkele kneuzingen en een pijnlijke hand, zijn bijrijder liep een hoofdwond op. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 05:30 uur. Een 32-jarige vrachtwagenchauffeur uit Doetinchem reed over de Varsseveldseweg richting Varsseveld. Hij had vermoedelijk de stempel van zijn vrachtauto niet naar behoren vastgemaakt. De automobilist uit Doetinchem kwam de vrachtauto tegemoet rijden en reed frontaal tegen de inmiddels verschoven stempel. De auto kwam vervolgens in botsing met twee bomen en kwam in de linker berm tot stilstand. Een ambulance heeft de bestuurder en bijrijder overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com