Twee auto’s in vlammen op

Geplaatst op 4 december 2008, om 17:13 uur

APELDOORN – De politie stelt een onderzoek in naar de brandstichting van twee auto’s die op het Musketiersveld in Apeldoorn in de nacht van woensdag op donderdag 4 december door brand ernstig beschadigd raakten.

De brand werd omstreeks 04.00 uur gemeld. Er zou één auto in brand staan, maar bij de komst van de brandweer en politie bleken twee naast elkaar staande auto’s te branden. De brandweer bluste het vuur. Aan de hand van de aangetroffen situatie was het duidelijk dat het hier om brandstichting ging. De politie stelt een nader onderzoek in en heeft van één gedupeerde inmiddels een aangifte opgenomen.

Tiener licht gewond na ongeval

APELDOORN –  Met z’n drieën naast elkaar fietsen mag niet en is ook gevaarlijk. Dat ondervond en 12-jarige Apeldoornse toen woensdagmiddag 3 december ze op de Sluisoordlaan kwam te vallen.

Het meisje fietste omstreeks 15.15 uur tussen twee vriendinnen. Door een stuurfoutje raakte zij het stuur van één van de anderen en kwam ongelukkig ten val. Ambulancepersoneel verscheen ter plaatse. De tiener liep een pijnlijke knie en voet op.

Dronken man steekt fietsbanden lek

APELDOORN –  Politiebikers hebben woensdagavond en 36-jarige Apeldoorner aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de banden van enkele fietsen op de Stationsstraat te hebben lek gestoken. Hij is ingesloten voor nader onderzoek.

De surveillerende bikers werden rond 19.00 uur door een getuige aangesproken dat een manspersoon enkele banden van fietsen had lek gestoken. Zij kregen een goed signalement van de man en even later werd een 36-jarige Apeldoorner aangehouden. Hij bleek onder invloed van drank en verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Daarbij bleef hij de agenten bewoordingen toeroepen die zij beledigend vonden. De man is met een politiebusje naar het politiebureau overgebracht en ingesloten. De gedupeerden van de vernielingen moeten nog bekend worden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.