€5000 tipgeld voor vermiste Aaltense

Geplaatst op 2 januari 2009, om 13:19 uur

Vermiste Joanne Noordink uit AaltenAALTEN – Een relatie van de familie van de vermiste 27-jarige Joanne Noordink uit Aalten, heeft een geldbedrag van € 5000,- beschikbaar gesteld voor degene die met een gouden tip bij de politie de verblijfplaats van de jonge vrouw weet te melden.

De familie is zeer ingenomen met het tipgeld dat beschikbaar is gesteld en hoopt op een spoedige doorbraak in het bekend worden van de verblijfplaats van Joanne.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De jonge vrouw wordt sinds donderdag 11 december 2008 vermist. Familie van de alleenwonende vrouw heeft die donderdagochtend nog contact met haar gehad en sindsdien is er niets meer van haar vernomen.

Haar auto en fiets zijn thuis bij haar woning aan de Prinsenstraat in Aalten aangetroffen. De politie is een onderzoek naar de vermiste vrouw gestart. Op dit moment zijn er geen concrete aanwijzingen voor een misdrijf.

Joanne Noordink is 27 jaar oud, blanke huidskleur, ongeveer 1.83 lang, slank postuur, blauw/grijze ogen, kort donker haar. De kleding die ze draagt is niet bekend.

De politie is dringend op zoek naar tips en getuigen. Met de man en een vrouw die op donderdag 11 december rond 09.00 uur op de galerij van het appartementencomplex in de Prinsenstraat zijn gezien, heeft de politie nog geen contact gehad. Zij worden verzocht alsnog contact op te nemen.

Alle anderen die Joanne donderdagochtend 11 december of daarna nog hebben gezien en nog niet eerder hierover met de politie in contact is geweest, wordt gevraagd te bellen met de politie in Aalten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000