Jongen (15) gewond na steekincident - GelreNieuws.nl

Jongen (15) gewond na steekincident

Geplaatst op 14 januari 2009, om 12:41 uur

ZUTPHEN – Dinsdagavond is een 15-jarige jongen uit Zutphen bij een steekincident licht gewond geraakt. Een 38-jarige verdachte is korte tijd later aangehouden.

Het incident vond plaats in een woning in een buitenwijk van Zutphen. Na een conflict tussen de beide Zutphenaren is de 15-jarige jongen gestoken met een steekvoorwerp. De toedracht van het conflict is nog onbekend. De 38-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is ingesloten voor nader verhoor. De 15-jarige Zutphenaar in met licht letsel aan zijn arm door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart.

Forse rookontwikkeling bij brand in bedrijf

ALMEN – Dinsdagavond is er een brand ontstaan in een bedrijf aan de Scheggertdijk in Almen. De brandweer heeft de brand geblust.

De politie en brandweer ontvingen de melding omstreeks 18:30 uur. De brand bleek ontstaan in de verlichtingsvoorziening. Als gevolg van de brand ontstond er een flinke rookontwikkeling in het pand. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Rugletsel door eenzijdig verkeersongeval

LOCHEM – Een 46-jarige automobilist uit Lochem raakte woensdagmorgen gewond na een eenzijdig verkeersongeval aan de Zutphenseweg. Hij is met letsel aan zijn rug overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 05:00 uur. De automobilist reed over de Zutphenseweg en kwam vanuit de richting Lochem. Door nog onbekende oorzaak verloor hij in een bocht de controle over zijn voertuig. Hierdoor botste de man tegen een boom. Na deze botsing belandde het voertuig in een sloot aan de linkerkant van de weg. De man is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com