Minderjarige winkeldief aangehouden - GelreNieuws.nl

Minderjarige winkeldief aangehouden

Geplaatst op 8 januari 2009, om 17:46 uur

POLITIEWARNSVELD  – Woensdagmiddag rond 17:00 uur is een 14-jarige jongen uit Zutphen aangehouden in een winkel aan de Dreiumme in Warnsveld. Hij wordt verdacht van diefstal van tijdschriften.

De jongen werd betrapt door winkelpersoneel. De politie kwam ter plaatse en heeft hem aangehouden. De jongen is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

Getuigen gezocht van inbraak in kerk

EERBEEK – Op een tijdstip tussen 6 januari 13:30 en 7 januari 11:45 uur is er ingebroken bij een kerk aan de H.A. Lorentzstraat in Eerbeek. Er is onder meer een geldbedrag ontvreemd.

Men is binnengekomen door een ruit te vernielen. De politie heeft de inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844.

Autobrand

Autobrand Aalten|Foto Gido Peulers/112Achterhoek-nieuws.nlAALTEN – Op woensdagmiddag 7 januari is op de kruising Bodendijk / Vondelstraat in Aalten een auto uitgebrand.

De brand werd rond 14:00 uur gemeld. De 75-jarige bestuurder en zijn passagier reden over de Bodendijk toen er rook en vlammen onder de motorkap vandaan kwamen. Vermoedelijk is de brand door kortsluiting in het motorcompartiment ontstaan. De brandweer bluste het vuur, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

Gewond na eenzijdig ongeval

LOENEN – Op woensdagmiddag 7 januari raakte een 51-jarige automobiliste uit Velp gewond na een eenzijdig ongeval op de A50 ter hoogte van Loenen.

De 51-jarige automobiliste reed rond 15:20 uur over de A50, komende uit de richting van Zwolle. Ter hoogte van Loenen haalde ze een vrachtwagen in. Bij het terugkeren naar de rechterrijstrook raakte zij door nog onbekende oorzaak in de berm en sloeg enkele malen over de kop. De vrouw is met een gebroken arm overgebracht naar het ziekenhuis.

Brand in woning

HULSHORST – In de nacht van woensdag op donderdag 8 januari is er brand ontstaan in een twee-onder-een-kap-woning aan de Oudeweg in Hulshorst. Niemand raakte gewond.

De brand in de twee-onder-een-kap-woning werd rond 01:30 uur bij de hulpdiensten gemeld. Ter plaatse bleken de bewoners van beide woningen al uit het pand te zijn. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat één van de bovenverdiepingen uitbrandde. Ook is er veel waterschade. Vermoedelijk is de brand ontstaan in de schoorsteen. De bewoners zijn voor de zekerheid nagekeken door ambulancepersoneel, maar raakten niet gewond.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com