Scholier beroofd van schooltas

Geplaatst op 6 januari 2009, om 12:36 uur

APELDOORN – Op maandagmorgen 5 januari is een 13-jarige scholier uit Apeldoorn in het Mheenpark beroofd van zijn schooltas. De jongen is gewond geraakt aan zijn been.

De beroving vond plaats tussen 08:05 en 08:10 uur. De jongen fietste door het Mheenpark en werd tegengehouden door twee jongens. De jongens hebben de tas van de scholier met geweld van hem afgepakt. Hij raakte gewond aan zijn been. De politie heeft de beroving in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Twee gewonden na aanrijding

BARCHEM – Twee automobilisten raakten maandagmiddag 5 januari gewond nadat zij met elkaar in aanrijding kwamen op de Brinkerinkweg in Barchem. De twee moesten zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Omstreeks 16:45 uur reed een 38-jarige vrouw uit Barchem over de Lochemseweg. Achter haar reed een plaatsegenote met de auto. Bij de kruising van de Brinkerinkweg sloeg de 38-jarige vrouw linksaf. Op het zelfde moment kwam een 29-jarige automobilist uit Borculo haar tegemoet rijden en kon niet meer tijdig remmen. Om een aanrijding te voorkomen, hij zag namelijk enkele kinderen in de andere auto zitten, stuurde de man naar links waarop zijn auto begon te tollen. Hij raakte de macht over het stuur kwijt en kwam in botsing met de tweede auto. Beide personen raakten hierbij gewond en moesten zich onder doktersbehandeling laten stellen. De auto’s werden weggesleept.