+ Motorrijder licht gewond bij aanrijding - GelreNieuws.nl

+ Motorrijder licht gewond bij aanrijding

Geplaatst op 8 februari 2009, om 16:55 uur

POLITIEJOPPE – Een 28-jarige motorrijder uit Beemte Broekland raakte zaterdag lichtgewond nadat hij werd aangereden door een auto op de Lochemseweg in Joppe. De motorrijder ging op eigen gelegenheid voor controle naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto kreeg proces-verbaal.

De automobiliste, een 32-jarige vrouw uit Hoofddorp, reed omstreeks 11.50 uur over de Joppelaan en wilde bij de kruising Lochemseweg /Bathemenseweg oversteken naar de Bathmenseweg. Ze zag de motorrijder op de Lochemseweg (voorrangsweg) over het hoofd waarna een aanrijding het gevolg was. De motorrijder ging op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis. Voor zover bekend liep hij geen ernstige verwondingen op. De vrouw krijgt proces-verbaal voor het geen voorrang verlenen.

Man uit Steenderen bij overval geslagen

STEENDEREN – Een 38-jarige man uit Steenderen is in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 februari overvallen op de Dorpsstraat in Steenderen. De man werd bestolen van zijn portemonnee met daarin een aanzienlijk geldbedrag en papieren.

De man liep rond 01.00 uur op het fietspad tussen de Dorpsstraat en de Kuilenburgerstraat in Steenderen toen hij van achteren werd aangevallen. Twee mannen pakten hem vast en sloegen hem. Nadat ze zijn portemonnee hadden, gingen ze ervandoor.

De politie onderzoekt de zaak. Mensen die iets bijzonders hebben gezien op bovengenoemd fietspad worden verzocht zich te melden op telefoonnummer 0900 8844.

Met te veel alcohol achter het stuur

MONTFERLAND – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 52-jarige man uit de Gemeente Montferland aangehouden voor het rijden onder invloed. De man bleek een alcoholpromillage van 2,37 te hebben. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod voor de duur van 13 uur.

Agenten zagen de man omstreeks middernacht slingerend rijden op de Zuider Markweg in Loerbeek. Pogingen om de man te laten stoppen, haalden niets uit. Na enige tijd kon de man bij zijn woning worden aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol. Op het bureau werd een alcoholpromillage van 2,37 geconstateerd. Dit leverde hem een proces-verbaal op. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd en kreeg hij een rijverbod voor 13 uur.

Jongeman mishandelt buschauffeur

VARSSEVELD – Een 18-jarige man uit man uit de gemeente Hof van Twente is in de nacht van zaterdag op zondag 8 februari aangehouden voor mishandeling van een 41-jarige buschauffeur uit dezelfde gemeente. Een 19-jarige man uit de gemeente Hof van Twente werd aangehouden wegens belemmering van de aanhouding.

Agenten werden rond 03.18 uur geroepen bij een melding op de Twente Route waar een buschauffeur zou zijn mishandeld. Op de plaats van het incident werd de 18-jarige als verdachte aangewezen waarop hij werd aangehouden. Zijn maat, de 19-jarige man, wilde de aanhouding voorkomen en gedroeg zich voortdurend vervelend. Ook hij werd aangehouden. Tegen beide mannen is proces-verbaal opgemaakt. De buschauffeur raakte niet gewond.

Vrouw van tas beroofd

APELDOORN – Een 48-jarige vrouw uit Vaassen is zaterdag 7 februari met geweld beroofd van haar tas met inhoud. De vrouw raakte gewond aan haar hoofd en moest zich onder doktersbehandeling stellen. De politie onderzoekt de zaak.

De vrouw liep rond 15.00 uur op de Hofdwarsstraat in Apeldoorn. Op de hoek met de Rosariumstraat begon een man aan haar tas te trekken. Toen zij niet losliet, stompte hij haar een paar keer in het gezicht. De man ging er met de tas vandoor. In de tas zat ondermeer een portemonnee met geld en bankpasjes. De tas en een deel van de inhoud werden later teruggevonden, het geld was weg.

De dader is vermoedelijk tussen de 20 een 22 jaar, 1.80 à 1.85m lang en hij droeg een witte sweater met capuchon en een lichte joggingbroek.

Op het moment van de beroving waren meerdere mensen getuigen. De politie wil graag met hen in contact komen. Zij kunnen bellen met 0900 8844.

Auto voor gestolen electriciteitskabels

APELDOORN – De politie in Apeldoorn heeft zaterdag 7 februari twee mannen (van 21 en 46 jaar) uit die woonplaats aangehouden op verdenking van diefstal van elektriciteitskabels. Tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt.

Surveillerende agenten zagen rond 08.30 uur op een parkeerplaats nabij de Stationsstraat een auto staan vol met elektriciteitskabels. Aangezien de verdenking bestond dat deze van diefstal afkomstig waren, hielden de agenten de auto in het oog. Na enige tijd stapten twee mannen in de auto en reden weg. Op de Vlijtseweg kregen de mannen een stopteken en konden ze worden aangehouden. Beide mannen werden voor de duur van het onderzoek ingesloten. De kabels bleken afkomstig van het terrein van de voormalig autotechnische school. Tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt.

Doodsbedreiging

OLDEBROEK – De politie heeft zaterdag vier mannen aangehouden (leeftijd tussen de 22 en 26 jaar) op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. De mannen worden ervan verdacht een 29-jarige man uit Oldebroek met de dood te hebben bedreigd en zijn auto te hebben vernield. Alle verdachten zijn ingesloten.

Het 29-jarige slachtoffer was omstreeks 20.00 uur in zijn auto op weg naar huis toen hij onderweg lastiggevallen werd door de inzittenden van een andere auto. Deze auto bleef de man volgen naar zijn huis in Oldebroek. Daar aangekomen probeerden de mannen het portier van het slachtoffer te openen. Dit lukte niet omdat de centrale deurvergrendeling op slot ging. Hierop trapten de mannen, terwijl zij diverse bedreigingen uitten, tegen de portieren en ramen. Bij het arriveren van de gealarmeerde politie gingen de verdachten ervandoor. Zij konden later op een parkeerplaats op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek worden aangehouden. De verdachten zijn ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com