Brand bij veevoederbedrijf in Deventer

Geplaatst op 31 maart 2009, om 09:55 uur

foto Fotobureau Kerkmeijer/Nicolaas KerkmeijerDEVENTER – Bij veevoederbedrijf Hendrix UTD aan de Roermondstraat in Deventer heeft vanochtend korte tijd brand gewoed. Voor zo ver bekend raakte niemand gewond.

De brand werd rond acht uur gemeld bij de brandweer. Het bleek te gaan om een uitslaande brand in een zogenaamde geurkast, een onderdeel van de schoorsteen. Er ontstond een grote rookontwikkeling.  De brandweer zette een hoogwerker in om de brand, die op grote hoogte woedde te blussen. Tevens werd een extra hoogwerker van het korps Zutphen opgeroepen, maar deze hoefde niet ingezet te worden.  De brand  was rond  half tien onder controle.  Door de brand ligt een gedeelte van het bedrijf plat. Nog onduidelijk is wat de oorzaak en de schade is.

foto Fotobureau Kerkmeijer/Nicolaas Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer/Nicolaas Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer/Nicolaas Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer/Nicolaas Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer/Nicolaas Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer/Nicolaas Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer/Nicolaas Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer/Nicolaas Kerkmeijer foto Leo van ’t Hul Fotografie Deventer foto Leo van ’t Hul Fotografie Deventer