Man komt om bij ongeval autosloperij - GelreNieuws        

Man komt om bij ongeval autosloperij

Geplaatst op 29 april 2009, om 22:37 uur

WEZEP – Een 61-jarige inwoner uit Wezep is woensdagmiddag 29 april bij een ongeval op het terrein van een autodemontagebedrijf in zijn woonplaats om het leven gekomen. Hij kwam onder een weggegleden auto terecht. Dat maakte de politie woensdagavond bekend.

Het ongeval op het terrein van het bedrijf aan de Rondweg werd aan het begin van de avond ontdekt. Het slachtoffer was eerder op de middag op de fiets bij het bedrijf aangekomen.

Toen de eigenaar z’n bedrijf aan het eind van de dag wilde sluiten, zag hij de fiets van de man nog staan. Bij onderzoek op het terrein trof hij het slachtoffer onder een auto aan. Dit voertuig was op een andere auto gestapeld geweest en is door onbekende oorzaak weggegleden, waardoor het slachtoffer bekneld raakte.

De eigenaar sloeg direct alarm en haalde de auto weg. Een gewaarschuwde arts stelde vast dat het slachtoffer inmiddels was overleden.

Medewerkers van het Team Forensische Opsporing stelden een onderzoek in. Uit de eerste bevindingen is gebleken dat het om een ongeval gaat. De Arbeidsinspectie is eveneens in kennis gesteld.