+ Meisje (7) licht gewond na ontploffing bus haarlak - GelreNieuws.nl

+ Meisje (7) licht gewond na ontploffing bus haarlak

Geplaatst op 14 april 2009, om 22:09 uur

LOCHEM – Een 7-jarig meisje uit Lochem is zondagavond 13 april licht gewond geraakt na een ontploffing van een bus haarlak tijdens een paasvuur in Lochem.

Tijdens het paasvuur aan de Hessenweg in Lochem gooide tiener uit Lochem een busje haarlak in het vuur. De bus kwam tot ontploffing toen het meisje naar het vuur stond te kijken. Ze raakte licht gewond aan een hand en in het gezicht. De vader informeerde hierover de politie en deze heeft de zaak in onderzoek. De identiteit van de jongen is bekend en er volgt overleg over de verdere afhandeling.

Vrouw met rollator komt te val

ZUTPHEN – Een 85-jarige vrouw uit Zutphen kwam maandagmiddag 13 april ten val aan het Zwanevlot in Zutphen. Ze raakte gewond aan haar knie. Buurtbewoners schoten de vrouw direct te hulp.

De vrouw kwam omstreeks 13:00 uur ten val. Ze bleef vermoedelijk met haar rollator achter een putdeksel steken waardoor ze van de stoep viel. Een oplettende buurtbewoner zag dit en schoot de vrouw te hulp. De vrouw werd met een pijnlijke knie door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Populier in brand

TWELLO – Op maandagmiddag 13 april is er een brand ontstaan in een grote boom in een weiland aan de Dernhorstlaan in Twello. De brandweer heeft de boom geblust.

De politie en brandweer ontvingen de melding omstreeks 17:00 uur. De buurtbewoners hadden al geprobeerd de boom te blussen echter lukte dat niet. De brandweer heeft de brand uiteindelijk geblust. De politie houdt rekening met het feit dat het vuur door baldadige jeugd is aangestoken.

Inbraak in woning

ZUTPHEN – Op maandagmiddag 13 april is er ingebroken in een woning aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Zutphen. Er zijn onder andere sieraden weggenomen.

De bewoners waren enkele uren afwezig en ontdekten de inbraak bij thuiskomst. Men is binnengekomen door een deur te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Man mishandeld en van fiets bestolen

BORCULO – In de nacht van zondag op maandag 13 april is een 28-jarige man uit Borculo mishandeld door meerdere personen. Hij raakte gewond aan zijn lip en gebit. Na de mishandeling bleek de fiets van de man weggenomen te zijn.

De mishandeling vond plaats tussen 02:45 en 03:15 uur. De man uit Borculo fietste over een parallelweg langs de Ruurloseweg in Borculo richting de fietstunnel. Ter hoogte van het tankstation werd hij van zijn fiets getrokken door een groep personen. De man werd meerdere malen in zijn gezicht geslagen en geschopt. Toen bekenden van de man hem te hulp schoten ging de groep ervandoor. De fiets van de man bleek in de tussentijd ook weggenomen te zijn. De man uit Borculo raakte gewond aan zijn lip en werd overgebracht naar een huisartsenpost. Ook bleek er een stuk tand afgebroken te zijn. De politie is een onderzoek gestart. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844. Of anoniem van 0800-7000.

Hond drie uur vast in warme auto

BREDEVOORT – De politie heeft maandagmiddag 13 april samen met personeel van de dierenambulance een hond uit een auto gehaald. Het dier zat ongeveer drie uur in de auto zonder water en de eigenaar had geen raampje opengezet.

Een surveillerende agent werd 14:30 uur aangesproken door een oplettende getuige. Ze had gezien dat er een hond in een geparkeerde auto zat. In de auto was het erg warm omdat deze in de brandende zon geparkeerd stond. De eigenaar van de auto had geen raampje opengelaten. Het dier had ook geen water. Personeel van de dierenambulance werd om advies gevraagd en besloten werd een rampje te forceren om het hondje uit de auto te bevrijden. De eigenaar meldde zich later en bleek langer weg te zijn geweest dan verwacht. Aangezien hij de schade aan zijn auto zelf moet betalen en de kosten van de dierenambulance diende te vergoeden, is besloten om geen proces-verbaal op te maken.

Motorrijder onderuit

APELDOORN – Een 37-jarige man uit Deventer is maandag 13 april rond 12:30 uur onderuit gegaan met zijn motor. Het ongeluk gebeurde op de Amersfoortseweg in Apeldoorn.

De motorrijder schrok van het remlicht van zijn voorganger en kwam hierdoor ten val. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met vermoedelijk een schouderfractuur.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com