Vijf mensen gewond door overstekend wild - GelreNieuws        

Vijf mensen gewond door overstekend wild

Geplaatst op 8 april 2009, om 19:22 uur

politieautoNUNSPEET – Twee autobestuurders en drie passagiers raakten dinsdagavond 7 april op de Eperweg in Nunspeet gewond toen ze met elkaar in botsing kwamen, nadat een wild dier de weg overstak.

Alle vijf werden, met verschillende verwondingen, met in totaal drie ambulances overgebracht naar ziekenhuizen in Harderwijk en Zwolle.

Het ongeval vond omstreeks 23.55 uur plaats op de Eperweg in Nunspeet. Een 30-jarige man uit Nunspeet reed richting Epe, toen er plotseling een wild dier overstak, waarvoor hij krachtig remde.

Een 39-jarige autobestuurder uit Almelo, die achter hem reed, merkte dit te laat op en botste tegen zijn voorganger. Hierdoor raakte zowel de beide bestuurders als drie inzittenden van de auto’s gewond.

De gewond geraakte inzittenden betroffen een 38-jarige vrouw uit Nunspeet, een 39-jarige vrouw uit Almelo en een 30-jarige man uit Olst.

Zij werden met verschillende klachten met in totaal drie ambulances overgebracht naar ziekenhuizen in Harderwijk en Zwolle. De inzittenden van beide auto’s kenden elkaar en waren samen op visite geweest in Nunspeet. Welk soort dier de weg overstak is niet bekend geworden.