Gestolen auto in Berkel teruggevonden - GelreNieuws.nl

Gestolen auto in Berkel teruggevonden

Geplaatst op 7 juni 2009, om 11:49 uur

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nlBORCULO – In het water van de Berkel nabij de stuw aan de Hogebrugweg in Borculo is zondagochtend een auto gevonden. De auto bleek van diefstal afkomstig.

Een Poolse sportvisser ontdekte rond half zeven de auto in het water. Hij alarmeerde de politie, waarop direct groot alarm geslagen werd. Brandweer Borculo rukte met twee tankautospuiten en de duikploeg uit. Ook was een ambulance ter plaatse om eventuele slachtoffers op te vangen.

Bij aankomst van de hulpdiensten was het nog onduidelijk of er nog mensen in de auto zaten. Duikers hebben de auto en de omgeving meerdere keren onderzocht maar konden niks vinden.

De politie kon via het kenteken de eigenaresse achterhalen. Agenten zijn naar het huis van de kentekenhoudster gereden.  De vrouw kwam toen tot de ontdekking dat haar auto gestolen was. De auto bleek ontvreemd vanaf de Vordenstraat in Borculo.

Politie Berkelland is op zoek naar getuigen, mensen die wat gehoord of gezien hebben kunnen zich melden via 0900-8844.

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com