Grote schade in Zuper na brand - GelreNieuws.nl

Grote schade in Zuper na brand

Geplaatst op 21 juni 2009, om 01:13 uur

Foto Fotobureau Kerkmeijer
ZUTPHEN
– De Turkse supermarkt Zuper! aan de Emmerikseweg is zaterdagavond getroffen door brand. Volgens de politie gaat het mogelijk om brandstichting.

Een buurman ontdekte rond 23 uur dat de ruit van de voordeur was vernield en belde de politie. Korte tijd later kwam er rook door het gat naar buiten. Politie en brandweer waren snel ter plaatse. De brandweer had het vuur snel onder controle. Met behulp van een ventilator verdreef de brandweer de rook uit de winkel. Desondanks heeft de brand en de rook ontwikkeling grote schade aangericht.

Hannah Hilvering, bewoonster van de bovenwoning, is erg geschrokken van de brand. Ze moest, samen met haar 11-jarige dochter die lag te slapen, hals over kop de woning verlaten. De bovenwoning liep geen schade op.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. De technische recherche heeft direct na de brand sporenonderzoek verricht. Over de dader(s) is nog niets bekend. De politie is opzoek naar getuigen, zij kunnen bellen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto Errol Endeveld Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer

Foto Fotobureau Kerkmeijer

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com