+ Jongen dreigt met mes

Geplaatst op 25 juni 2009, om 17:48 uur

ZELHEM – In Zelhem is woensdagavond 24 juni een 16-jarige jongen uit Rhenen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 15-jarige jongen uit de gemeente Bronckhorst met een mes te hebben bedreigd.

Tijdens een ruzie op de Vincent van Goghstraat in Zelhem zou de 16-jarige jongen met een mes hebben gedreigd. De politie kon de jongen aan de hand van een signalement aanhouden. Hij had een mes op zak. Hij is ingesloten in het politiebureau voor nader verhoor.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Meisje gewond na aanrijding

DOETINCHEM – Een 13-jarig meisje uit Doetinchem is woensdag 24 juni gewond geraakt bij een aanrijding in Doetinchem. Zij is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het meisje reed rond 11:15 uur op haar fiets op de kruising  Ds. van Dijkweg/Haareweg. Een 52-jarige automobilist uit Bredevoort reed ook de kruising op. Hier vond de aanrijding plaats. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. Het meisje is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd per ambulance.

Alcomobilist botst op boom

ERMELO – Op woensdagavond 24 juni heeft de politie een 23-jarige automobilist uit Putten aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De man was tegen een boom gereden en bleek onder invloed.

De politie ontving de melding rond 23:20 uur. De automobilist verloor door onbekende oorzaak de controle over zijn auto en botste tegen een boom aan de Staringlaan in Ermelo. Ter plaatste troffen de agenten de 23-jarige bestuurder aan. Hij bleek onder invloed van alcohol. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.2. De politie maakt proces-verbaal op.

Motorrijder gewond na aanrijding

EMST – Een 21-jarige motorrijder uit Vaassen is woensdagmiddag 24 juni gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. De man is met letsel aan zijn been overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14:45 uur. Een 61-jarige automobilist uit ’t Loo stond aan de Eperweg voorgesorteerd om linksaf de Laarstraat in te gaan. De 21-jarige motorrijder zag de stilstaande personenauto vermoedelijk te laat en kon niet meer op tijd remmen. Hij botste tegen de achterkant van de auto en kwam ten val. De man raakte gewond aan zijn been en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallendienst onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Inbraak in sportcomplex

VOORST – In een sportcomplex aan de Lariksweg in Voorst is ingebroken. De inbraak heeft vermoedelijk in de nacht van dinsdag op woensdag 24 juni plaatsgevonden.

Er werd ondermeer een flatscreen weggenomen. De dader(s) zijn het clubgebouw binnen gekomen door een zijdeur te forceren. De politie onderzoekt de inbraak.

Fietsster gewond na aanrijding

APELDOORN – Op woensdagmiddag 24 juni is een 83-jarige fietsster uit Hoenderloo gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. Ze is met hoofd- en beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14:55 uur. De 83-jarige fietsster kwam vanuit de Brouwersweg en wilde de Otterloseweg oversteken. Een 55-jarige automobiliste uit Nijmegen reed over de Otterloseweg, zij kwam vanuit de richting Apeldoorn. De automobiliste kon de overstekende fietsster niet meer ontwijken waardoor er een botsing ontstond. De fietsster kwam ten val en raakte gewond. Zij werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Inbraak in huisartsenpraktijk

LOENEN – In de nacht van woensdag op donderdag 25 juni is er ingebroken in een huisartsenpraktijk aan de Cornelis Hendrixstraat in Loenen. De buit is vooralsnog onbekend.

Men is binnengekomen door een deur te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek.