Inbraken tankstations Apeldoorn en Dieren - GelreNieuws.nl

Inbraken tankstations Apeldoorn en Dieren

Geplaatst op 3 juni 2009, om 15:26 uur

Foto Sander de VriesAPELDOORN/DIEREN – In de nacht van dinsdag op woensdag 3 juni werd er ingebroken in het Shell tankstation aan de Europaweg in Apeldoorn. Surveillerende agenten zagen bij het tankstation een auto wegrijden waarop de achtervolging werd ingezet.

De agenten zagen omstreeks 03:30 uur een donkere Audi wegrijden bij het tankstation in de richting van de A1. Tegelijkertijd zagen zij dat het inbraakalarm van de shop in werking was. De achtervolging werd ingezet. De auto werd niet meer aangetroffen.

Onderzoek wees uit dat er was ingebroken in de shop van het tankstation. Er was een deur geforceerd om binnen te komen. Het mistalarm ging daardoor af en daarmee werd er veel rook in de ruimte geblazen. Vanwege de rookontwikkeling is de brandweer ter plaatse geweest.

Dieren
Een half uur eerder, rond 3 uur, werd er ingebroken bij het Shell tankstation aan de Burgemeester de Bruinstraat in Dieren. Ook hier ging het mistalarm af en werd de shop gevuld met rook. Vanwege de rook werd ook hier de brandweer ingeschakeld.

De politie sluit een verband tussen beide inbraken niet uit en is een onderzoek gestart.  Of er bij de inbraken wat is weggenomen is onbekend.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com