Advocaat ‘Putten’ naar ziekenhuis - GelreNieuws.nl

Advocaat ‘Putten’ naar ziekenhuis

Geplaatst op 11 juni 2009, om 12:39 uur

FOTO FOTOBUREAU KERKMEIJERZUTPHEN – De advocaat van de verdachte van de Puttense moordzaak is donderdag in een politiebusje met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De zaak is daarom weer stilgelegd.

De advocaat, Ruud van Boom had last van inwendige bloedingen. Hij is inmiddels weer uit het ziekenhuis, maar de zaak kan voorlopig niet worden hervat.

Eerder in het proces moest de voorzitter van de rechtbank zich wegens ziekte terugtrekken uit de strafzaak.

‘Waarheid nooit boven tafel in zaak-Putten’

ZUTPHEN – Het is onmogelijk om de waarheid in de Puttense moordzak ooit nog boven tafel te krijgen. Dat zei de advocaat van verdachte Ronald P. donderdag bij de hervatting van de rechtszaak in Zutphen.

Deze week verklaarde een deskundige heel stellig dat er nog sporen van een onbekend persoon zijn aangetroffen op het lichaam van de in 1994 vermoordde Christel Ambrosius. Die sporen zijn vooralsnog niet duidelijk genoeg om direct naar een verdachte te leiden.

Volgens de advocaat zijn er ook te veel sporen vernietigd, waardoor waarheidsvinding onmogelijk is geworden. Uit het dossier blijkt dat verschillende sporen wijzen richting verdachte Ronald P. Die verklaart zijn sporen door een geheime relatie die hij met Christel Ambrosius zou hebben gehad.

Teksten: Omroep Gelderland.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com