+ Asfaltverkopers - GelreNieuws.nl

+ Asfaltverkopers

Geplaatst op 20 juli 2009, om 19:24 uur

REGIO – De politie heeft de laatste tijd meerdere meldingen ontvangen, veelal van agrariërs, die benaderd worden om hun bedrijfsterrein te laten asfalteren. Men verbaast zich over het feit dat Engelssprekende mannen hier hun spullen trachten te verkopen.
Met enige regelmaat krijgt de politie meldingen over deze Engelssprekende asfalteerders. Zo waren er vorige week meldingen vanuit de Achterhoek en daar kwam eind vorige week een  melding bij vanuit Hulshorst (gemeente Nunspeet). Soms blijken de afspraken tussen betrokkenen tot misverstanden te leiden en dan voelt men zich opgelicht. De politie adviseert om alert te zijn wanneer men toch op hun aanbod in wil gaan

Rijbewijs ingevorderd

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 20 juli het rijbewijs van een 29-jarige Zutphenaar ingevorderd. Hij bleek teveel gedronken te hebben, terwijl hij wel een auto bestuurde.
De man werd omstreeks 00.25 uur rijdend gesignaleerd op de Thorbeckesingel in Zutphen. Agenten lieten hem blazen en daarbij bleek dat hij teveel gedronken had. Op het politiebureau gaf de ademanalyse 1.3 promille aan, reden om het rijbewijs in te vorderen. Met een proces-verbaal en een rijverbod kon de man later naar huis.

Man aangehouden

APELDOORN – Een 20-jarige man uit Rotterdam is zondagavond 19 juli rond 19:00 uur aangehouden op de Eglantier in Apeldoorn. De man stond gesignaleerd voor politiekorps Amsterdam voor diefstal van een auto.

Surveillerende agenten zagen op een parkeerplaats bij de Eglantier een auto staan met daarin drie mannen, waaronder de 20-jarige man uit Rotterdam. Bij controle bleek dat de man gesignaleerd stond voor diefstal van een auto in Amsterdam. Hij is aangehouden en zal worden overgedragen aan korps Amsterdam.

Inbraak supermarkt

WINTERSWIJK – In de nacht van zondag op maandag 20 juli is er ingebroken in een supermarkt aan de Dingstraat in Winterswijk. Het is nog niet precies bekend wat er weggenomen is, in ieder geval vermoedelijk een hoeveelheid sigaretten.

De inbraak werd maandagochtend rond 06:15 uur ontdekt. De daders bleken te zijn binnengekomen door een gat in het dak te maken. Ook is het alarm gesaboteerd. In het pand zijn diverse deuren en een kluis geforceerd. Vermoedelijk is men langere tijd binnen geweest en heeft men ook het nodige lawaai veroorzaakt. De politie is direct een onderzoek gestart en heeft ter plekke sporenonderzoek verricht. De politie vraagt mensen die meer weten over de inbraak, of mogelijk iets van de inbraak gezien of gehoord hebben, om zich te melden via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 -7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Man betrapt op vetdiefstal

ZEDDAM – Maandagochtend 20 juli is een 61-jarige man uit Emmerich door het personeel van een restaurant aan de Terborgseweg in Zeddam betrapt bij zijn poging afvalvet van het restaurant te stelen.

De man werd rond 06:45 uur op heterdaad betrapt tijdens zijn poging het vet weg te nemen. Het personeel van het restaurant hield hem staande en alarmeerde de politie. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij is ingesloten voor verhoor en nader onderzoek. De politie onderzoekt of de man ook verantwoordelijk is geweest voor eerdere diefstallen van afvalvet bij het zelfde restaurant aan de Terborgseweg, en bij andere horecabedrijven in de Achterhoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com