+ Diefstal graafmachine en aanhangwagen - GelreNieuws.nl

+ Diefstal graafmachine en aanhangwagen

Geplaatst op 14 juli 2009, om 12:29 uur

APELDOORN – Van een bedrijventerrein aan de Asselsestraat in Apeldoorn zijn het afgelopen weekend een graafmachine en aanhangwagen weggenomen.

Het hekwerk rondom het terrein is geforceerd waardoor onder meer de graafmachine en aanhangwagen weggenomen konden worden. Het bedrijventerrein is alleen bereikbaar via de Henri Dunantlaan. De politie is op zoek naar getuigen. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Vrouw aangehouden met harddrugs

APELDOORN – Dinsdagmorgen 14 juli rond 04:40 uur heeft de politie een 28-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden die vermoedelijk harddrugs in haar bezit had.

Surveillerende agenten zagen de vrouw in de Roggestraat in Apeldoorn. Toen zij de agenten zag, gooide ze een tas van haar af. In deze tas bleek onder meer een flesje met vloeibare stof te zitten, vermoedelijk gaat het om de harddrugs GHB. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. De aangetroffen vloeibare stof wordt onderzocht.

Fietser zwaar gewond bij aanrijding

WENUM WIESEL – Een 42-jarige fietser uit Epe is dinsdagochtend 14 juli zwaar gewond geraakt bij een aanrijding met een auto in Wenum Wiesel. Hij is met onder meer hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie onderzoekt deze aanrijding die omstreeks 08.15 uur gemeld werd bij de Rambrugsweg. Uit een eerste onderzoek bleek de fietser vanaf het fietspad  Vaassen richting apeldoorn bij de Rambrugsweg de rijbaan is opgereden. Hierbij verleende hij geen voorrang aan een 52-jarige Apeldoornse die met haar auto richting het Kanaal reed. Het slachtoffer is, na te zijn gestabiliseerd, naar het ziekenhuis vervoerd.

Veelpleger uit Vaassen aangehouden

VAASSEN – Maandag 13 juli is een 24-jarige man uit Vaassen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

De man was door winkelpersoneel van een supermarkt aan de Houtzagersstraat in Vaassen betrapt toen hij twee levensmiddelen niet afrekende bij de kassa. Zij hielden de man aan en droegen hem over aan de politie. De man is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten om voorgeleid te worden voor justitie. Dit in verband met het feit dat hij veelpleger is.

Fietser gewond na aanrijding

OOSTERWOLDE – Een 78-jarige fietser uit Elburg is maandag 13 juli gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de Oostendorperstraatweg in Oosterwolde.

Een 21-jarige automobilist uit Elburg reed op de Oostendorperstraatweg in de richting van Elburg. Vermoedelijk kwam de 78-jarige fietser vanuit het Streekterpad opeens de weg op rijden. De 21-jarige automobilist kon nog wel remmen maar raakte met zijn buitenspiegel de achterkant van de fiets. Hierdoor kwam de fietser ten val. Hij is met ondermeer een hoofdwond afgevoerd naar het ziekenhuis.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com