Opnieuw autobranden in Nunspeet

Geplaatst op 22 augustus 2009, om 03:42 uur

Autobranden Nunspeet | Foto: Johan Siebeling brandweernunspeet.nlNUNSPEET – In Nunspeet zijn opnieuw twee auto’s in brand gestoken dit gebeurde in de avond en nacht van vrijdag op zaterdag 22 augustus.

De eerste brand werd omstreeks 23:20 uur gemeld. Een auto aan de Winckelweg ging in vlammen op. Een getuige vertelde aan een buurtbewoner dat hij had gezien dat de auto werd bewerkt door een groep jongeren met een honkbalknuppel. De buurtbewoner nam contact op met de politie. Toen de agenten ter plaatse kwamen bleek de auto in brand te staan. De politie komt graag in contact met deze getuige. Hij kan zich melden bij de politie Nunspeet via 0900-8844.

In de nacht van vrijdag op zaterdag kregen de hulpdiensten omstreeks 02:45 uur de melding van een autobrand aan het Hoge Bijsselse-pad. Een geparkeerd staande auto op de parkeerplaats van een camping ging in vlammen op.

Beide auto’s zijn weggesleept en worden verder onderzocht door het team Forensische Opsporing van de politie. De politie heeft de zaken in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.