+ Politie onderzoekt ruzie - GelreNieuws.nl

+ Politie onderzoekt ruzie

Geplaatst op 4 augustus 2009, om 12:35 uur

ZUTPHEN – Een 25-jarige man uit Zutphen is maandagmiddag 3 augustus op de Nieuwstad in Zutphen aangehouden nadat hij een 61-jarige plaatsgenoot bedreigd zou hebben met een mes.

De politie kreeg omstreeks 15:45 uur van de 61-jarige Zutphenaar de melding dat hij op dat moment op straat met een mes bedreigd werd door een 25-jarige man. Tussen de mannen was een conflict ontstaan, nadat zij elkaar op straat passeerden. De politie heeft de 25-jarige man aangehouden en stelt onderzoek in naar het incident.

Vrouw gewond bij aanrijding

ULFT – Een 81-jarige inwoonster van Ulft raakte maandagmiddag 3 augustus gewond toen zij de kruising van de Oude IJsselweg met de Wesenthorstlaan in Ulft overstak en daarbij werd aangereden door een personenauto.

De politie kreeg omstreeks 13:55 uur de melding van het ongeval. De vrouw stak lopend met haar fiets aan de hand de betreffende kruising over en werd op dat moment door 48-jarige automobilist uit Genderingen die over de Oude IJsselweg reed, aangereden. Deze meende dat de vrouw op de middengeleider van de weg zou wachten om hem te laten passeren. De vrouw is met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto van de man uit Genderingen is afgesleept. De verkeersongevallendienst doet onderzoek naar het ongeval.

Boot en trailer gestolen

BAAK – Vanaf een afgesloten bedrijfsterrein in Baak is een trailer met speedboot gestolen. Dit is vermoedelijk gebeurd in de nacht van zondag op maandag 3 augustus.

De eigenaar van de boot deed maandagochtend 3 augustus aangifte van de vermissing. De boot stond voor onderhoud op een trailer op een afgesloten bedrijfsterrein aan de Zutphen- Emmerikseweg in Baak. Het hek van het terrein is opengebroken en men heeft daarna de trailer met boot meegenomen. Het gaat om een speedboot van 5 meter lang van het merk Crownline. De trailer heeft het kenteken WJ-JR-59. De politie heeft de diefstal in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben in de nacht van de diefstal of die de boot en/of trailer later nog ergens hebben gesignaleerd, zich te melden via 0900-8844.