+ Porsche 911 gestolen - GelreNieuws        

+ Porsche 911 gestolen

Geplaatst op 6 augustus 2009, om 14:55 uur

ZELHEM – In de nacht van woensdag op donderdag 6 augustus is er bij een woning aan de Zuivelweg in Zelhem een Porsche gestolen. De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal.

Soortgelijkige Porsche 911 SC Coupe De politie kreeg omstreeks 01:20 uur de melding van de diefstal. De eigenaresse van de auto zag vanuit haar slaapkamerraam dat een man zich verdacht ophield bij haar auto, die op de oprit van haar woning geparkeerd stond. In de auto bleek al een andere man achter het stuur te zitten. Hij reed snel met de auto in de richting de Brinkweg weg en pikte zijn kompaan even verderop op die inmiddels gevlucht was. De Porsche van het type 911 SC Coupe is voorzien van het kenteken 56-GHF-6 en heeft een donkergrijze/bruine metallic kleur. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over de diefstal te bellen met 0900-8844.

Alcohol op hangplek

ZUTPHEN – De politie heeft woensdagavond 5 augustus aan de Nieuwstadskerksteeg in Zutphen twee tieners bekeurd omdat zij op hun hangplek alcohol dronken.
De tieners bleken zich met bier en wodka op te houden op hun geliefde ontmoetingsplaats. De politie bekeurde hen voor het drinken op de openbare weg en een krat bier werd door de agenten tijdelijk in bewaring genomen.

€ 150,- boete voor rijgedrag en onnodig geluid

HEERDE – De politie heeft dinsdagavond tijdens het toezicht bij de Hessendag is Heerde een 20-jarige autobestuurder uit Wapenveld bekeurd, omdat hij met zijn auto de op de Dorpsstraat in Heerde onnodig met piepende banden remde. Even daarna gaf de bestuurder weer volop gas.

Surveillerende politiemensen die het rijgedrag zagen en hoorden, hebben de autobestuurder staande gehouden en voor zijn rijgedrag bekeurd.
De boete voor deze overtreding bedraagt € 150,-

Vrouw ziet eigen gestolen auto rijden

APELDOORN – De politie heeft woensdag 5 augustus op de Laan van Maten in Apeldoorn een 42-jarige vrouw uit Enschede en een 25-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden voor diefstal dan wel heling van een personenauto.
De politie ontving omstreeks 15:00 uur een melding van een 50-jarige vrouw uit Apeldoorn dat zij op dat moment achter haar eigen gestolen personenauto aanreed. Op zondag 2 augustus had de vrouw aangifte gedaan van de diefstal van haar auto. Toevalligerwijs zag zij woensdagmiddag haar auto rijden op de Prins Willem Alexanderlaan in Apeldoorn en alarmeerde direct de politie. Agenten hebben de betreffende auto laten stoppen op de Laan van Maten en de twee inzittenden, een 42-jarige vrouw uit Enschede en een 25-jarige vrouw uit Apeldoorn, aangehouden op verdenking van diefstal dan wel heling van de auto. De dames zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Scooter in brand

APELDOORN – In de nacht van woensdag op donderdag 6 augustus brandde bij het treinstation De Maten in Apeldoorn een scooter volledig uit. De oorzaak van de brand is onbekend. De eigenaar van de scooter is op de hoogte gebracht.
De hulpdiensten kregen omstreeks 02:20 uur de melding van de brand. De brandweer kwam ter plaatse en had de brand snel onder controle. Zij kon niet voorkomen dat de brommer volledig uitbrandde. Hoe de brand is ontstaan, is onbekend. De politie heeft de eigenaar opgespoord en deze doet aangifte van vernieling.