Duitse politie vraagt hulp bij oplossen zedenmisdrijf

Geplaatst op 18 september 2009, om 16:32 uur

compositietekening’s HEERENBERG – De politie in Kleve (D.) is op zoek naar een nog onbekende man die op vrijdag 11 september in de buurt van ‘s-Heerenberg een 10-jarig jongetje uit het Duitse Emmerich seksueel heeft misbruikt.

Volgens de politie was de jongen per fiets op weg naar zijn school in ‘s-Heerenberg toen hij op een landweg in de buurt van de A3 door de man werd aangevallen. De jongen werd een maïsveld in gesleurd en daar misbruikt. De dader vluchtte daarna op een brommer, scooter of een kleine motorfiets.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie heeft een compositiefoto van de aanvaller verspreid in het gensgebied. Het gaat om een man van rond de 50-jaar. Ongeveer 1.70 tot 1.80 groot, normaal postuur en een buikje. Hij is zonbruin-getint en sprak vloeiend accentloos Duits. Tijdens het misdrijf droeg hij een blauwe zwarte broek, donkere laarzen en een zwart leren jack met een vleugelembleem. Opvallend waren zilveren oorringetjes in beide oren.

Getuigen of mensen die meer informatie hebben kunnen bellen met de politie in Kleve via 0049-2824-880. Bellen met de plaatselijke politie kan ook via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

compositietekening