Gewonde bij overval op woning in ’s Heerenberg - GelreNieuws        

Gewonde bij overval op woning in ’s Heerenberg

Geplaatst op 26 oktober 2009, om 14:58 uur

foto 112Achterhoek-Nieuws.nl’s HEERENBERG – De politie stelt een onderzoek in naar een overval die maandag 26 oktober is gepleegd op een woning aan de Tugerallee in ’s Heerenberg. De drie overvallers, twee mannen en een vrouw, drongen de woning binnen en bedreigden de aanwezige bewoners.

Het is nog onduidelijk wat er is weggenomen.

De overval vond rond 10:00 uur plaats. In de woning waren op dat moment twee mensen aanwezig, de bewoonster en haar (meerderjarige) dochter. De bewoonster werd met een voorwerp bedreigd en kwam hierbij ten val. Ze is met beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

De politie heeft de hevig geschrokken bewoners opgevangen en direct een uitvoerig onderzoek ingesteld. Er is ondermeer een buurtonderzoek en een forensisch onderzoek in de woning ingesteld. De bewoners zullen in contact gebracht worden met Slachtofferhulp.

Van de drie overvallers is alleen bekend dat zij te voet in de richting van het centrum zijn weggevlucht. De politie is op zoek naar mensen die wellicht iets hebben gezien van de overval of de vluchtende daders, of andere informatie hebben over de overval. Men kan hiervoor de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Miisdaad Anoniem).

foto 112Achterhoek-Nieuws.nl