Mannen aangehouden na conflict in woning - GelreNieuws.nl

Mannen aangehouden na conflict in woning

Geplaatst op 21 oktober 2009, om 17:28 uur

EERBEEK – Het politieonderzoek naar een incident waarbij op 11 oktober een 24-jarige man uit Twello mishandeld is in een woning in Eerbeek, heeft geresulteerd in twee aanhoudingen.

Een 23-jarige man uit Eerbeek en een 39-jarige man uit Oost-Souburg zijn in de afgelopen dagen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit conflict. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Het incident vond zondagmiddag 11 oktober plaats. De 24-jarige man kwam op bezoek bij de woning in het centrum van Eerbeek en werd daar bij aankomst belaagd. De man liep een hoofdwond op en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De twee mannen die in de afgelopen dagen zijn aangehouden worden beide verdacht van betrokkenheid bij het conflict en zijn allebei ingesloten voor nader verhoor.

De politie vermoedt dat meer mensen betrokken waren bij het incident  en sluit meer aanhoudingen niet uit. Het politieonderzoek naar de toedracht en aanleiding van het conflict wordt voortgezet. De politie roept mensen die mogelijk meer informatie kunnen verschaffen over het conflict op om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).