Vijf gewonden bij verkeersongeval

Geplaatst op 2 oktober 2009, om 16:47 uur

Foto Sander de Vries
BEEKBERGEN
– Bij een verkeersongeval tussen twee personenauto’s op de Loenenseweg in Beekbergen zijn vrijdagmiddag vijf gewonden gevallen, waaronder één ernstig.

De brandweer heeft het dak van een van de betrokken voertuigen geknipt. De gewonden zijn per ambulance overgebracht naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De melding van het ongeval kwam omstreeks 14:40 uur binnen bij de hulpdiensten waarna de hulpdiensten met groot materiaal uitrukte. Ter hoogte van de afrit van de A50 waren twee personenauto’s in botsing gekomen met elkaar. Hierdoor moest ook de afrit tijdelijk worden afgesloten. Hierdoor ontstond een file op de A50 richting Arnhem.

Van één van de voertuigen moest het dak worden verwijderd om de drie inzittende veilig uit de auto te bevrijden. Één van de slachtoffers is ernstig gewond geraakt. Wat de verwondingen van de overige slachtoffers zijn is nog niet bekend.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is op dit moment nog niet bekend. De politie is hierna een onderzoek gestart. Nadat de auto’s afgesleept waren kon de weg weer vrij gegeven worden voor al het verkeer.