+ Verdachte van bedreiging aangehouden

Geplaatst op 3 oktober 2009, om 18:24 uur

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 oktober een minderjarige jongen uit de gemeente Zutphen aangehouden. De jongen bedreigde portiers van een horecagelegenheid aan de IJsselkade in Zutphen.

Rond 02.30 uur kwam bij de politie een melding binnen dat een jongeman de portiers met de dood bedreigde. De politie kwam ter plaatse en hield de verdachte aan. De agenten hebben de jongeman voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Gewonden bij ongeval A1

VOORST – Op vrijdag 2 oktober is rond 16.00 uur een 41-jarige automobilist uit Zwolle gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist werd op de A1 geraakt door de auto achter hem en sloeg over de kop.

De 41-jarige automobilist reed op de A1 ter hoogte van de gemeente Voorst in de richting van Deventer. Hij remde omdat de auto voor hem vaart minderde. Achter hem reed een 58-jarige automobilist uit Doesburg. Hij wilde ook op de rem trappen, maar zijn voet schoot van het rempedaal af. Zijn auto slipte en raakte de auto van de automobilist die voor hem reed.  De auto van de 41-jarige Zwollenaar sloeg over de kop. De automobilist in naar het ziekenhuis overgebracht.

Snorfietser gewond bij aanrijding

LIEREN – Op vrijdag 2 oktober rond 22.55 uur is een 17-jarige snorfietser uit Loenen gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een auto. De jongeman is met letsel aan het hoofd overgebracht naar het ziekenhuis.

De snorfietser kwam over de Molenberg in Lieren vanuit de richting van het Kanaal Zuid. Een 38-jarige automobilist uit de gemeente Apeldoorn reed op de Wittekruisweg in de richting van Apeldoorn en stopte niet voor een stopstreep, waardoor een botsing ontstond. De ambulance kwam ter plaatse en heeft de 17-jarige snorfietser met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Winkeldief op heterdaad gepakt

APELDOORN – De politie heeft vrijdag 2 oktober rond 13.35 uur in winkelcentrum de Oranjerie een 63-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor winkeldiefstal. De man had bij een parfumerie parfum gestolen.

Surveillerende agenten zagen de man in het centrum van Apeldoorn en hielden hem in de gaten omdat hij verdacht gedrag vertoonde. Bij een parfumerie in de Oranjerie ontvreemdde de man twee flessen parfum en liep vervolgens verder het winkelcentrum in. De agenten hebben de man aangehouden en hij is overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Mannen aangehouden na nachtelijke ruzie

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 oktober twee mannen uit Apeldoorn, in de leeftijd van 35 en 29 aangehouden. Tegen de mannen is aangifte van mishandeling gedaan.

Rond 02.30 uur kwam bij de politie een melding binnen van ongeregeldheden in de Nieuwstraat in Apeldoorn. Ter plaatse troffen de agenten vier mannen aan die zij eerder die nacht al hadden gesproken wegens een onenigheid. Er hing een gespannen en agressieve sfeer. Een van de mannen begon met tafels en stoelen te gooien. Twee mannen uit Apeldoorn, 35 en 29 jaar, zijn aangehouden en naar het bureau overgebracht voor verhoor.