+ Bromfietser gewond na aanrijding - GelreNieuws.nl

+ Bromfietser gewond na aanrijding

Geplaatst op 20 november 2009, om 14:21 uur

DIDAM – Een 18-jarige bromfietser uit Didam is donderdagmiddag 19 november gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist. De jongen is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 13.40 uur. De bromfietser reed over de Dijksestraat in Didam, hij kwam vanuit de richting van het centrum en reed richting Oud Dijk. Een 45-jarige automobilist reed vanaf een inrit bij een woningperceel linksaf de Dijkseweg op. Hierbij zag hij de naderende bromfietser vermoedelijk over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De bromfietser kwam ten val en raakte gewond. Hij werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Woninginbraak

ETTEN – Op donderdagmiddag 19 november is er ingebroken in een woning aan de Oldenhove in Etten. Er is onder andere een geldbedrag buitgemaakt.

De bewoner was enkele uren afwezig en ontdekte de inbraak bij thuiskomst. De hele woning was doorzocht. Men is binnengekomen door een raam open te breken. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Rijbewijs drankrijder ingevorderd

AALTEN – De politie heeft op donderdagavond 19 november een 38-jarige man uit Duitsland aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De man werd rond 20:00 uur tijdens een controle aan de Hamelandroute, bij de Nederlands/Duitse grens, in Aalten gecontroleerd. Uit een blaastest op straat bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.4. Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Inbraak in woning

EIBERGEN – Op donderdagmorgen 19 november is er ingebroken in een woning aan de Maasstukke in Eibergen. Er is onder andere een laptop weggenomen.

De bewoners waren ’s ochtends enkele uren afwezig en ontdekten de inbraak rond het middaguur. De hele woning is doorzocht. Men is binnengekomen door een raam te forceren.