+ Onderbroeken dief aangehouden - GelreNieuws.nl

+ Onderbroeken dief aangehouden

Geplaatst op 19 november 2009, om 14:51 uur

WINTERSWIJK – De politie heeft op woensdag 18 november in Winterswijk een 42-jarige man uit Doetinchem aangehouden voor het stelen van boxershorts.

Voorbijgangers zagen de man buiten een winkel aan de Wooldstraat meerdere boxershorts vanaf een kledingrek in zijn tas stoppen. Toen zij hem daarop aanspraken, zette de dief het op een lopen. Een agent in burger zag het gebeuren en wist de 42-jarige na een korte achtervolging aan te houden. De man is meegenomen naar het politiebureau en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Banden lek gestoken

DIDAM – In de nacht van dinsdag op woensdag 18 november zijn in Didam meerdere banden lek gestoken.

Men stak banden lek van een auto en een camper die bij een parkeerplaats aan de Spoorstraat stonden geparkeerd. De voertuigen waren van één benadeelde. De vernieling heeft plaatsgevonden in de nachtelijke uren. De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben te bellen met 0900-8844.

Vernieling en inbraken auto’s

DOETINCHEM – Tussen dinsdag en woensdag 18 november zijn er bij meerdere auto’s vernielingen en inbraken gepleegd. De politie is op zoek naar getuigen of tips.

De vernielingen en inbraken vonden plaats tussen dinsdagmiddag en woensdagmiddag. Van vier auto’s werd alleen een ruit vernield. Bij zes auto’s werd er daadwerkelijk ingebroken. Men forceerde de ruiten om toegang tot de auto’s te krijgen. Er werden onder andere navigatiesystemen gestolen. De feiten vonden plaats in de Leliestraat, Kapoeniestraat, Kajuitstraat, Amphionstraat, Voltastraat, Slingelaan en Hovenstraat. De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben zich te melden via 0900-8844.

Bromfietser wijkt uit en valt

SILVOLDE – Op woensdag 18 november kwam in Silvolde een bromfietser ten val, nadat hij moest uitwijken voor een tegemoetkomende auto. De politie komt graag in contact met de bestuurder van deze auto.

De jongeman reed rond 08:00 uur met zijn bromfiets op de Prins Bernhardstraat vanuit het centrum. Hij kwam daarbij een personenauto tegemoet, die net twee fietsers inhaalde. De jongen moest uitwijken door deze inhaalmanoeuvre en kwam ten val. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn knie en de brommer liep schade op. Een behulpzame man, die achter de auto reed, stopte en verleende hulp aan de jongen. Het is mogelijk dat de eerste bestuurder, die doorreed, niets heeft gemerkt van het ongeval. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).