+ Fietser (77) komt om na val

Geplaatst op 28 november 2009, om 16:54 uur

BEEK – Een 77-jarige man uit Beek kwam vrijdagmiddag 27 november met zijn fiets ter val op de Peeskesweg in Beek. De man liep daarbij hoofdletsel op en overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De hulpdiensten kregen omstreeks 15:20 uur de melding van het ongeval. Volgens getuigen kwam de man de Peeskesbult affietsen via de hoofdweg en kwam via een groenstrook in het lager gelegen deel op het fietspad terecht. Hij kwam hierdoor ter val en raakte zwaar gewond. De man werd met hoofdletsel door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis overleed hij aan zijn verwondingen.

Vrouw aangehouden na poging brandstichting

WINTERSWIJK – De politie heeft vrijdagavond 27 november een 52-jarige vrouw uit Aalten aangehouden. De vrouw probeerde op een parkeerplaats aan het Beatrixpark een auto in brand te steken. Zij werd betrapt door beveiligingsmedewerkers en overgedragen aan de politie.

De politie kreeg omstreeks 20:10 uur de melding binnen. De vrouw was op de parkeerplaats bezig om papieren onder de wielkast van de auto te stoppen en overgoot de auto met een vloeistof. Beveiligingsmedewerkers merkten dit op en konden de vrouw staande houden. Zij werd overgedragen aan de politie. De vrouw werd meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

Vrouw gewond na botsing boom

BELTRUM – Een 23-jarige automobiliste uit Eibergen raakte vrijdagochtend 27 november gewond nadat zij op de Grolseweg in Beltrum tegen een boom aan kwam. Door de aanrijding kwam er een olievlek op de weg.

De hulpdiensten kregen omstreeks 07:05 uur de melding. De vrouw reed over de Grolseweg vanaf Beltrum in de richting van Groenlo. In een flauwe bocht raakte zij van de weg en kwam tegen een boom aan. De vrouw raakte hierbij gewond aan haar knie. Zij werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Door de aanrijding kwam er olie op de weg terecht. De gemeente werd in kennis gesteld om de weg schoon te maken.