+ Inbraak bij huisjes op vakantiepark - GelreNieuws.nl

+ Inbraak bij huisjes op vakantiepark

Geplaatst op 18 november 2009, om 17:08 uur

EERBEEK – Op een vakantiepark aan de Boshofweg in Eerbeek is van zondag op maandag 16 november bij diverse huisjes ingebroken. Er werden uit de bungalows een aantal flatscreens weggenomen.

De inbraak werd maandagochtend 16 november omstreeks 10:30 uur ontdekt. De betreffende bungalows waren allen tot zondagmiddag bezet geweest. Na het vertrek van de gasten heeft de inbraak plaatsgevonden. Men is binnengekomen door de ramen te forceren. De politie stelt een onderzoek in naar de inbraken.

Verdachte hennepkwekerij aangehouden

WILP/WARNSVELD – De politie heeft dinsdag 17 november een 35-jarige man uit Arnhem aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een hennepkwekerij beheerd te hebben in een woning aan De Lange Garde in Warnsveld.

Naar aanleiding van een ingesteld onderzoek deed de politie begin vorige maand een inval in de betreffende woning aan de Lange Garde. In de woning werden (afval)resten van een mogelijke hennepkwekerij aangetroffen. De huurder van de woning was op dat moment niet aanwezig. Nader onderzoek leverde een mogelijke verdachte op in de persoon van de 35-jarige man uit Arnhem. Hij is dinsdagmiddag in Wilp aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.