+ Tankstation in Brummen overvallen

Geplaatst op 17 november 2009, om 14:53 uur

BRUMMEN – Maandagavond 16 november hebben twee mannen een medewerkster van tankstation aan de G.K van Hogedoropstraat in Brummen met vuurwapen bedreigd en zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie kreeg omstreeks 20:30 uur de melding van de overval. Twee mannen met bivakmutsen hadden even daarvoor de medewerkster van het betreffende tankstation onder bedreiging van een vuurwapen overvallen. Ze hebben een onbekend geldbedrag buit gemaakt. Direct daarna zijn ze in onbekende richting te voet vertrokken. De politie is direct een onderzoek gestart waarbij een speurhond en de technische recherche werden ingezet. De politie heeft de overval in onderzoek en is specifiek op zoek naar een vrouw die rond het tijdstip van de overval gepind heeft bij het tankstation. Mogelijk is zij getuige geweest. Mensen die iets kunnen melden dat in verband met de overval kan worden gebracht, wordt verzocht te bellen met 0900 – 8844. Ook anoniem kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Automobiliste rijdt onder invloed

ZUTPHEN – De politie heeft maandag 16 november een 30-jarige vrouw uit Scherpenzeel (Gld) aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De politie hield de automobiliste naar aanleiding van haar rijgedrag omstreeks 21:00 uur staande op de Rondweg bij Leesten. Agenten zagen haar te hard en slingerend rijden. Een blaastest wees uit dat de vrouw onder invloed was van alcohol. Hierop is de bestuurster aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij 0,8 promille blies. De vrouw is met een boete en een rijverbod van een paar uur later op de avond weer heengezonden.