+ Beginnend bestuurder onder invloed - GelreNieuws.nl

+ Beginnend bestuurder onder invloed

Geplaatst op 22 december 2009, om 15:48 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 22 december een 22-jarige man uit Vaassen aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Kayersdijk in Apeldoorn.

Surveillerende agenten zagen de man omstreeks 01:45 uur rijden. Zijn auto viel op doordat het veel geluid produceerde. Dit kwam vermoedelijk door een lekke uitlaat. De politie controleerde de automobilist. Hij bleek onder invloed van alcohol en werd meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. De man blies een promillage van 0,5. De man bleek een beginnend bestuurder waarop proces-verbaal tegen hem werd opgemaakt.

Sigaretten ontvreemd uit supermarkt

LOENEN – In de nacht van maandag op dinsdag 22 december werden bij een inbraak sigaretten weggenomen uit een supermarkt aan de Eerbeekseweg in Loenen.

De inbraak werd omstreeks 03:10 uur ontdekt. De daders hadden een ruit geforceerd om binnen te komen en gingen er met rookwaar vandoor. De politie is een onderzoek gestart,

Twee jongens aangehouden voor belediging

APELDOORN – De politie kreeg maandagavond 21 december de melding van een vechtpartij op het Stationsplein. Twee jongens (16- en 17-jaar) uit Apeldoorn werden aangehouden voor belediging.

De politie kreeg omstreeks 19:10 uur de melding dat er een vechtpartij plaats vond op het Stationsplein. Agenten troffen een groep jongeren aan waarvan één de agenten beledigde.

Hij werd hierop aangesproken, maar ging door met het beledigen en wilde nergens aan mee werken. Een andere jongen bemoeide zich met zijn aanhouding en beledigde de agenten. Ook hij werd meegenomen naar het politiebureau. De twee werden op het bureau aangemeld voor een jeugdpreventieproject waar een passende maatregel wordt opgelegd.