+ Man tankt zonder te betalen met gestolen auto - GelreNieuws.nl

+ Man tankt zonder te betalen met gestolen auto

Geplaatst op 22 december 2009, om 15:45 uur

DOETINCHEM – De politie heeft maandag 21 december een 28-jarige man uit Doetinchem aangehouden. De man had getankt bij een tankstation aan de Europaweg in Doetinchem en was er zonder te betalen vandoor gegaan.

De politie kreeg omstreeks 13:30 uur de melding dat de man voor een tweede keer deze week bij het betreffende tankstation was weggereden zonder te betalen. Naar aanleiding van het genoteerde kenteken van de auto,die tevens als gestolen genoteerd bleek te staan, zocht de politie in de omgeving naar deze bestuurder. Agenten troffen de man met de auto even later elders in Doetinchem en konden hem aanhouden. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De auto bleek eerder  ontvreemd in de gemeente Landgraaf (Limburg) en is door de politie in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

Politie blust vuurtje

AALTEN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 22 december een brand geblust welke woedde op het  op het braakliggende terrein van de oude LTS school aan de Eligiusstraat in Aalten.

De hulpdiensten kregen omstreeks 01:30 uur de melding dat er op bovengenoemde locatie een vuurtje werd gestookt. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij dat er stukken kunststof in brand waren gestoken. Met behulp van hun eigen brandblusser, de aanwezige sneeuw en een emmer water afkomstig van een getuige, konden de agenten de brand snel blussen. De daders heeft men niet meer kunnen achterhalen.

Vernielingen aan auto’s

BORCULO – De politie is een onderzoek gestart naar de vernielingen van twee personenauto’s en een terrasset, gepleegd in de nacht van maandag op dinsdag 22 december op het Muraltplein in Borculo.

De politie kreeg omstreeks 01:00 uur de melding van de vernielingen. Een getuige had gezien dat twee onbekende mannen delen van een gietijzeren terrasset op een tweetal geparkeerde  personenauto’s, op het Muraltplein hadden gegooid. De terrasset was weggehaald voor de deur bij een horecagelegenheid op dezelfde locatie. Het duo was vervolgens bij een derde persoon in de auto gestapt en weggereden richting Neede.

De politie roept de gedupeerde auto-eigenaren op te bellen met 0900-8844 om een afspraak te maken voor aangifte. Getuigen die iets gehoord en/of gezien hebben van de vernielingen, worden verzocht te bellen met 0900-8844.