Slachtoffer ongeval op A1 overleden

Geplaatst op 27 december 2009, om 19:06 uur

foto Leo van ’t Hul Fotografie DeventerHOLTEN – Een achttienjarige inwoner van Brussel, die donderdagavond bij een ongeval op de A1 ter hoogte van Bathmen/Holten naar het ziekenhuis was gebracht, is zondag overleden.


Belgische familie gewond bij ongeval A1

HOLTEN – Vijf leden van een Belgisch gezin zijn donderdagavond gewond geraakt toen hun auto over de kop sloeg op de A1. De 18-jarige zoon ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De auto raakte rond 21 uur tussen Bathmen en afslag Lochem/Holten door nog onbekende oorzaak aan het slingeren. De wagen reed de berm in en sloeg over de kop. Vervolgens kwam de auto op de kop in een sloot tot stilstand te komen. Politie agenten van het korps IJsselland en Twente zijn zo snel mogelijk ter plaatse gegaan. Agenten van de politie IJsselland hebben twee personen uit de auto gehaald. De drie andere inzittenden konden zelf uit de auto komen. In de auto zaten een 43-jarige man, een 49-jarige vrouw en hun drie kinderen (een 9-jarige jongen, een 14-jarige jongen en een 18-jarige man) uit Brussel. De slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.