+ Bewoners treffen inbrekers bij thuiskomst - GelreNieuws.nl

+ Bewoners treffen inbrekers bij thuiskomst

Geplaatst op 27 december 2009, om 12:32 uur

SILVOLDE – In een woning aan de Oude Dinxperloseweg in Silvolde is zaterdag 26 december ingebroken. De daders werden door de bewoners overlopen.

Terwijl de bewoners afwezig waren hebben twee mannen zaterdag 26 december ingebroken in de woning aan de Oude Dinxperloseweg. Om in de woning te komen hebben de mannen een raam geforceerd. Toen de bewoners thuiskwamen zagen zij dat de twee mannen het huis uit renden. In eerste instantie wordt een geldbedrag vermist. De politie is een onderzoek gestart.

Automobiliste onder invloed

AALTEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 27 december in Aalten een 34-jarige vrouw uit die plaats aangehouden voor het rijden onder invloed.

Agenten controleerden de automobiliste om 03.20 uur op de Prinsenstraat. Een blaastest op straat gaf aan dat de bestuurster alcohol gedronken had. Daarop werd de Aaltense aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar zij een promillage van 1,7 blies. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op.

Laptop en sieraden weg na inbraak

VARSSEVELD – Bij een inbraak in een woning aan de Aaltenseweg in Varsseveld hebben onbekenden een laptop sieraden en geld weggenomen.

De inbraak werd gepleegd tijdens afwezigheid van de bewoners en werd zaterdag 26 december ontdekt. De daders hebben een raam geforceerd om binnen te komen. Vervolgens werd de hele woning doorzocht. De daders hebben een laptop, sieraden en geld weggenomen. De politie onderzoekt de inbraak.

Geld en sieraden weg na inbraak

DOETINCHEM – In een woning aan de Dichterseweg in Doetinchem is zaterdag 26 december ingebroken. Er werden een geldbedrag en sieraden weggenomen

De daders kwamen binnen door een ruit te vernielen. De daders hebben een geldbedrag en sieraden buit gemaakt. De politie onderzoekt de inbraak.

Woninginbraak

LICHTENVOORDE – Op zaterdag 26 december werd er ingebroken in een woning aan de Sweelinckstraat in Lichtenvoorde. Er werden sieraden ontvreemd.

De inbraak werd zaterdagavond ontdekt. De daders kwamen binnen door een raam te forceren, waarna verschillende kamers werden doorzocht en de sieraden werden weggenomen. De politie is een onderzoek gestart.