+ Drie gewonden bij ongeval op A1 Hoenderloo - GelreNieuws.nl

+ Drie gewonden bij ongeval op A1 Hoenderloo

Geplaatst op 24 december 2009, om 14:28 uur

APELDOORN – In de vroege ochtend van donderdag 24 december vond er op de snelweg A1 ter hoogte van de oprit Hoenderloo, in de richting Amersfoort – Deventer, een aanrijding plaats. Drie personen zijn met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks 05:00 uur de melding van het ongeval. Een 32-jarige automobilist uit Wekerom raakte op bovengenoemde locatie in de slip en kwam gedeeltelijk in de middenberm en op de linker rijstrook tot stilstand. Een 40-jarige automobiliste uit Almere reed frontaal op deze geslipte auto in. Alle drie de inzittenden van de auto van de vrouw uit Almere, een 69-jarige man en 68-jarioge vrouw uit Zeewolde, werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder uit Wekerom kwam met de schrik vrij. De verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in. Beide voertuigen zijn afgesleept.

Vrouw met babbeltruc bestolen

APELDOORN – Een 81-jarige vrouw uit Apeldoorn is woensdag 23 december in haar woning aan de Talingweg bestolen door een onbekende man.

Omstreeks 16:30 uur stond plotseling in de achtertuin van de vrouw een manspersoon die vroeg of hij even naar het toilet mocht. De vrouw liet hem binnen en wees hem het toilet. Na het handen wassen verdween de man weer. Later ontdekte de bewoonster dat er enkele  sieraden waren verdwenen. De politie onderzoekt het incident.

Meisje bedreigd in Matenpark

APELDOORN – Een 18-jarig meisje uit Apeldoorn is woensdagochtend 23 december in het Matenpark in Apeldoorn door twee onbekende jongens met een mes bedreigd.

De politie kreeg omstreeks 10:00 uur de melding van het incident. Het meisje liep even daar voor vanaf de skatebaan in het Matenpark richting het bruggetje achter het politiebureau aan de Beatrijsgaarde toen onderweg twee onbekende jongens haar met een mes bedreigden en probeerden om haar tas te stelen. Het meisje zette het echter op een gillen, waardoor de jongens zonder buit zich uit de voeten maakten richting scholengemeenschap De Heemgaard. De politie stelt een onderzoek in en vraagt mensen die mogelijk iets gehoord en/of gezien hebben dat hiermee in verband kan worden gebracht, te bellen met 0900-8844.

Tweemaal tasjesroof

APELDOORN – Op woensdag 23 december werd er op de Sluisoordlaan en Tocsastraat in Apeldoorn een tasjesroof gepleegd. Van beide slachtoffers, een dame van 76 jaar en een dame van 86 jaar, werd door een onbekende man hun tas uit hun handen gegrist en ging de dader er in hoog tempo vandoor.

Met een half uur ertussen kreeg de politie Apeldoorn de meldingen van de straatroof achter elkaar binnen. Beide werden tussen 15:00 en 15:30 uur gepleegd. Een 86-jarige Apeldoornse liep over de Toscastraat toen plotseling haar tas uit haar hand werd gerukt door een jongeman. Omstanders hebben de jongeman achtervolgd en de tas terug weten te halen. De 76-jarige Apeldoornse liep op de Sluisoordlaan in de richting van het winkelcentrum Anklaar en door een jongeman, die haar tegemoet kwam lopen, werd haar tas van haar schouder getrokken. Deze tas werd niet teruggehaald. Of het in beide gevallen om dezelfde dader gaat is nog niet duidelijk. De politie heeft beide incidenten in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien hebben, te bellen met 0900-8844.

Snorfietser onder invloed tijdens rijontzegging

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 24 december een 25-jarige snorfietser uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man bleek al een rijontzegging te hebben.

De bromfietser werd rond 01:00 uur staande gehouden aan de Snipweg in Apeldoorn nadat hij met hoge snelheid de Kayersdijk was overgestoken. Uit een blaastest op straat bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij 1,2 promille blies. De man was al eerder zijn rijbewijs kwijt geraakt en had een rijontzegging. De politie maakt proces-verbaal op voor het rijden onder invloed alcohol tijdens een rijontzegging.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com