+ Vrouw bekneld bij wegglijden auto - GelreNieuws        

+ Vrouw bekneld bij wegglijden auto

Geplaatst op 26 december 2009, om 12:42 uur

PUTTEN – Een 51-jarige vrouw uit Bennekom raakte vrijdagochtend 25 december gewond nadat zij klem kwam te zitten tussen twee auto’s op een parkeerplaats aan de Krachtighuizerweg in Putten.

De hulpdiensten kregen omstreeks 09:30 uur de melding. De vrouw was op een parkeerplaats van een camping haar auto sneeuwvrij aan het maken. De parkeerplaats was erg glad waardoor haar auto op een gegeven moment weggleed. De auto gleed tussen twee andere auto’s door. De vrouw probeerde haar auto tot stilstand te krijgen door aan de bestuurderskant mee te lopen en de auto tegen de houden. Hierdoor kwam zij tussen de deur klem te zitten met haar buik en benen. Na een poos te hebben geclaxonneerd kwamen bewoners van de camping haar te hulp. De vrouw werd uit haar benarde positie bevrijd. Zij raakte gewond en werd voor controle door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Woninginbraak

NUNSPEET – Tussen donderdag 24 en vrijdag 25 december werd er ingebroken in een woning aan de F.A. Molijnlaan in Nunspeet. Er werden diverse goederen ontvreemd.

De inbraak werd vrijdagochtend ontdekt. De dader(s) kwam binnen door een raam te forceren. De woning werd volledig doorzocht. Er werd onder meer een geldbedrag buit gemaakt. De politie is een onderzoek gestart.

Laptop weg na woninginbraak

HATTEM – Vrijdag 25 december werd er ingebroken in een woning aan de Zuiderzeestraatweg in Hattem. Er werd onder meer een laptop weggenomen.

De inbraak werd vrijdagavond ontdekt. De dader(s) kwam binnen door een deur te forceren en ging er onder meer met een laptop vandoor.  De politie is een onderzoek gestart.