+ Goederen weg na woninginbraak

Geplaatst op 26 december 2009, om 12:38 uur

APELDOORN – Vrijdag 25 december werd er ingebroken in een woning aan de Sartrestraat in Apeldoorn. Er werden meerdere goederen ontvreemd.

De inbraak werd vrijdagavond ontdekt. De dader(s) kwam binnen door een deur te forceren en ging er onder meer met sieraden vandoor. De politie is een onderzoek gestart.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Twee mannen aangehouden

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 december twee mannen (19- en 20-jaar) uit Apeldoorn aangehouden na een opstootje in de binnenstad van Apeldoorn. De 19-jarige man beledigde een agent en de 20-jarige voldeed niet aan een vordering.

De politie kreeg omstreeks 04:25 uur de melding van een opstootje tussen meerdere personen. Agenten troffen onder meer de 20-jarige man aan. Hij gedroeg zich agressief en werd gevorderd om zijn weg te vervolgen. De man voldeed hieraan, maar kwam al snel weer terug en zocht de confrontatie met een aantal personen. Hij voldeed dit keer niet aan de vordering om zijn weg te vervolgen en bleef agressief. Hierop werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Een 19-jarige man bemoeide zich met de aanhouding van de 20-jarige man en beledigde een agent. Ook hij werd meegenomen naar het politiebureau. Beide mannen werden ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.