+ Aangehouden na belediging agenten

Geplaatst op 31 januari 2010, om 15:46 uur

ZUTPHEN – Een 19-jarige man uit Utrecht in de nacht van zaterdag op zondag 31 januari aangehouden nadat hij agenten had beledigd.

Naar aanleiding van een opstootje in het centrum van Zutphen werd door de politie aan de man gevraagd om zich te legitimeren. Hierop begon de man agenten te beledigen, waarna hij werd aangehouden. Tijdens de aanhouding pleegde de man verzet. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

Man aangehouden na mishandeling

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 31 januari een 23-jarige man uit Zutphen aangehouden voor het mishandelen van een plaatsgenoot in het centrum van Zutphen.

De 23-jarige man sloeg in een horecagelegenheid zijn 34-jarige plaatsgenoot zonder reden in het gezicht. Hierdoor liep de 34-jarige man vermoedelijk een gebroken neus op. De 23-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

Vrouw aangehouden na mishandeling

ZUTPHEN – Een 39-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats is in de nacht van zaterdag op zondag 31 januari aangehouden nadat ze in een horecagelegenheid in Zutphen verschillende mensen had geslagen.

De vrouw kreeg in een horecagelegenheid ruzie met een vrouw en sloeg haar daarbij in het gezicht. Een man die de ruzie wilde sussen kreeg ook een klap in zijn gezicht. Ook sloeg de vrouw een man met een barkruk. De vrouw is aangehouden voor mishandeling en overgebracht naar het politiebureau waar ze werd ingesloten voor nader verhoor.

Vrouw van tas beroofd

WASRNSVELD – In de nacht van zaterdag op zondag 31 januari is in Warnsveld een 54-jarige vrouw uit die plaats beroofd van haar tas.

De vrouw werd door twee onbekende jonge mannen belaagd toen ze even na middernacht op de Anjerlaan in Warnsveld liep. De vrouw voelde dat iemand aan haar tas trok. Hierdoor kwam de vrouw ten val, waarop haar tas werd afgepakt. De daders gingen er vervolgens vandoor.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en komt graag in contact met mensen die mogelijk meer informatie hebben. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800 – 7000.

Voetganger licht gewond na aanrijding

TWELLO – Een 79-jarige inwoonster van Twello is zaterdag 30 januari omstreeks 17.45 uur bij een verkeersongeval op de H.W. Iordensweg in Twello licht gewond geraakt.

De vrouw stak op een voetgangersoversteekplaats de weg over en werd daarbij over het hoofd gezien door een 46-jarige automobiliste uit Twello. Een aanrijding was het gevolg. De 79-jarige vrouw is met vermoedelijk een lichte hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis in Deventer. Tegen de automobiliste wordt proces-verbaal opgemaakt.