+ Auto in brand in Beekbergen

Geplaatst op 10 januari 2010, om 13:10 uur

BEEKBERGEN – Op zaterdagavond 9 januari is er een brand ontstaan aan een geparkeerde personenauto aan de Schalterdalweg in Beekbergen. Er raakte niemand gewond.

De brandweer en politie ontvingen de melding rond 23:40 uur. De brandweer had de brand snel onder controle. De auto raakte zwaar beschadigd. Ook een tweede auto die naast het brandende voertuig geparkeerd stond raakte beschadigd. De oorzaak van de brand is nog onbekend, de politie en brandweer sluiten brandstichting niet uit. De politie heeft de zaak in onderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Winkeldief betrapt

APELDOORN – Op zaterdagmiddag 9 januari heeft de politie een 23-jarige man verhoord over een winkeldiefstal. De man werd betrapt door winkelpersoneel toen hij parfum wegnam uit een parfumerie aan de Hoofdstraat in Apeldoorn.

Het winkelpersoneel zag de diefstal en alarmeerde de politie. De politie kwam ter plaatse en heeft de man, zonder vaste woon of verblijfplaats, aangehouden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

Inbraak in schoolgebouw

APELDOORN – Op zaterdagavond 9 januari is er ingebroken in een schoolgebouw aan de Blekersweg in Apeldoorn. Of er iets is weggenomen is nog onbekend.

Men is binnengekomen door een ruit te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Man aangehouden na mishandeling

APELDOORN – De politie onderzoekt een incident waarbij een Apeldoorner geslagen is. Het incident heeft zich in de nacht van zaterdag op zondag 10 januari voorgedaan en een 32-jarige plaatsgenoot is aangehouden voor mishandeling.

De politie ontving de melding rond 04:00 uur. Na een conflict in een horecagelegenheid in centrum van Apeldoorn zou de 32-jarige man een Apeldoorner hebben geslagen. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader verhoor werd ingesloten. De Apeldoorner die geslagen was liep een hoofdwond op. De politie heeft de exacte aanleiding in onderzoek.