+ Automobilist rijdt door na botsing met fietsster - GelreNieuws.nl

+ Automobilist rijdt door na botsing met fietsster

Geplaatst op 15 januari 2010, om 16:43 uur

HENGELO (G.) – De politie onderzoekt een incident waarbij een automobilist op donderdagmiddag 14 januari een fietsster aangereden zou hebben aan de Bleekstraat in Hengelo. De bestuurder is vervolgens doorgereden.

Een 37-jarige fietsster reed rond 12:10 uur over de Rozenstraat in Hengelo (Gld.). Haar twee zoontjes fietsen voor haar en er zat een dochtertje bij de vrouw achterop de fiets. De zoontjes staken ter hoogte van de Bleekstraat de kruising over. De vrouw fietste achter haar zoontjes aan. Een zilvergrijze BMW stationcar wilde ook oversteken maar moest wachten tot de fietsers overgestoken waren. Toen de vrouw zelf overstak trok de automobilist op en reed hard voorbij, hierbij heeft hij de fiets licht geraakt. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Fietser met wiet aangehouden

’s HEERENBERG – De politie heeft donderdagavond 14 januari een 21-jarige Duitser aangehouden nadat hij in bezit bleek te zijn van een ruime hoeveelheid wiet.

Agenten zagen de jongeman rond 20:15 uur fietsen over de Emmerikseweg in ’s-Heerenberg. Hij had geen goede verlichting waarop hij werd staande gehouden. Toen de agenten de fietser aanspraken roken zij een sterke wietlucht. De Duitser bleek in het bezit te zijn van een ruime hoeveelheid wiet. Hij werd aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. Uit onderzoek bleek het om ruim 20 gram te gaan. De jongeman kon na verhoor weer naar huis. De softdrugs werden in beslag genomen en worden vernietigd. De politie maakt proces-verbaal op.

Meisje terug na vermissing

WINTERSWIJK – De politie heeft donderdag 14 januari op verzoek van de familie gezocht naar een 16-jarig meisje uit Winterswijk. Zij was ’s middags van huis vertrokken en niet teruggekeerd.

Het meisje was rond 13:30 uur voor het laatst gezien aan de Pasbree in Winterswijk. Haar ouders alarmeerden de politie nadat zij eind van de middag nog niet thuis was. Agenten hebben in de omgeving gezocht maar troffen haar niet aan. De politie heeft een sms-alert verstuurd om het vermiste meisje zo snel mogelijk terug te vinden. Rond 21:00 uur werd zij door agenten aangetroffen. Het meisje is overgedragen aan haar ouders.

Duo met drugs aangehouden

DOETINCHEM – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 15 januari twee mannen aangehouden voor het bezit van harddrugs.

Surveillerende agenten zagen het duo bij een auto aan de Sportlaan in Doetinchem staan. Tijdens een controle troffen de agenten een hoeveelheid harddrugs aan, vermoedelijk amfetamine. De 28-jarige man uit de gemeente Bronckhorst en 29-jarige man uit de gemeente Oude IJsselstreek werden aangehouden. Zij zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. De drugs zijn in beslaggenomen, deze worden vernietigd. Het tweetal is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com