+ Ruzie mondt uit in vechtpartij

Geplaatst op 15 januari 2010, om 16:44 uur

HARDERWIJK – De politie heeft donderdag 13 januari een 37-jarige man en een 24-jarige man, beide uit Harderwijk, aangehouden voor mishandeling. Zij zouden betrokken zijn geweest bij een vechtpartij aan de Celsiusstraat in Harderwijk.

De politie kreeg omstreeks 14:00 uur de melding binnen dat er een vechtpartij gaande zou zijn op bovengenoemde locatie. Ter plaatse troffen agenten een 41-jarige man uit Ermelo die zichtbaar letsel had opgelopen bij de vechtpartij. Hij had schaafwonden en kneuzingen op rug en gezicht. De Ermeloër zou door de 37-jarige en 24-jarige man mishandeld zijn bij een uit de hand gelopen ruzie. De politie heeft twee verdachten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Politie controleert bij afgesloten Geldersedijk

HATTEM – De politie zal de komende tijd extra controles uitvoeren bij de Geldersedijk in Hattem, die tot eind januari vanwege werkzaamheden is afgesloten voor alle verkeer behalve lijnbussen.

De politie heeft geconstateerd dat er nogal wat weggebruikers de afsluiting negeren en waarschuwt voor de extra controles. De boete voor autobestuurders die de geslotenverklaring overtreden bedraagt € 60,-

Van 11 januari 2010 tot en met 31 januari 2010 is de Geldersedijk afgesloten voor motorvoertuigen, met uitzondering van lijnbussen, in verband met de aanleg van een spoorviaduct over de Geldersedijk.