+ Automobilist rijdt zonder rijbewijs en verzekering - GelreNieuws.nl

+ Automobilist rijdt zonder rijbewijs en verzekering

Geplaatst op 26 januari 2010, om 17:35 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 26 januari een 28-jarige man uit Nieuwegein op de Stationsstraat in Apeldoorn aangehouden. De man reed in een auto zonder dat hij in het bezit was van een rijbewijs.

De bestuurder werd omstreeks 00:05 uur gecontroleerd. Hij kon geen rijbewijs of identiteitsbewijs tonen en is daarop meegenomen naar het politiebureau voor controle.

De auto waarin hij reed bleek niet te zijn verzekerd. Op het bureau werd duidelijk dat de man een valse identiteit had opgegeven en niet in het bezit was van een rijbewijs. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Woninginbraak

UDDEL – Tussen zondag 24 en maandag 25 januari is er ingebroken in een woning aan de Garderenseweg in Uddel.

De dader(s) kwam binnen door een raam te forceren. De woning is volledig doorzocht. Er is onder meer een navigatiesysteem weggenomen. De politie is een onderzoek gestart.

Inbraak wereldwinkel

APELDOORN – Tussen zaterdag 23 en maandag 25 januari is er ingebroken in de wereldwinkel aan de Brinklaan in Apeldoorn.

Er is een ruit geforceerd om de winkel binnen te komen. De dader(s) ging er met een geldbedrag vandoor. De politie is een onderzoek gestart.

Man in bezit harddrugs ingesloten

APELDOORN – De politie heeft maandagmiddag 25 januari een 44-jarige man uit Apeldoorn aangehouden die in bezit bleek van een ruime hoeveelheid harddrugs.

De politie zag de man rond 15.00 uur op het Marktplein lopen. Hij gedroeg zich verdacht en bij nader onderzoek bleek hij in het bezit van enkele tientallen grammen harddrugs. Hij werd

aangehouden voor overtreding van de Opiumwet en voor nader onderzoek ingesloten.