+ Agressieve vrachtwagenchauffeur trapt spiegel van auto

Geplaatst op 26 januari 2010, om 17:32 uur

DOETINCHEM – Van een 67-jarige automobilist uit Doetinchem is zaterdag 23 januari door een onbekende vrachtwagenchauffeur de buitenspiegel van zijn auto vernield.

De Doetinchemmer reed omstreeks 10:30 uur op de Ettenseweg (N317) in de richting van Ulft naar Doetinchem. Bij een verkeerslicht ter hoogte van de Mac Donalds kwam de vrachtwagen naast de automobilist tot stilstand. De chauffeur ervan stapte uit om vervolgens luid schreeuwend tegen de buitenspiegel van de automobilist man aan te trappen. De chauffeur is daarna weggereden, linksaf de Havenstraat in. De politie is op zoek naar getuigen van het incident en vraagt hen zicht te melden via 0900-8844.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Inbraak horecagelegenheid

LINTELO – Bij een horecagelegenheid aan de Schooldijk in Lintelo is werd maandagochtend 25 januari ontdekt dat er was ingebroken. Men is er met een onbekend geldbedrag en rookwaar vandoor gegaan.

De inbraak moet zondag hebben plaatsgevonden toen men gesloten was. Het werd door een personeelslid ontdekt. Men is binnengekomen door een raam te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Auto-inbraak

GAANDEREN – Bij een bedrijfsauto die geparkeerd stond in de Kerkstraat in Gaanderen is in de nacht van maandag op dinsdag 26 januari ingebroken. Men heeft uit de bedrijfsbus een bladblazer gestolen.

Een buurtbewoner alarmeerde de eigenaar van de auto. Hij was wakker geworden van het autoalarm. Men is de auto binnengekomen door een raam te forceren. De eigenaar mist in ieder geval een bladblazer. De politie vraagt mensen die iets gehoord en/of gezien hebben, contact met haar op te nemen via 0900-8844.

Snelkraak supermarkt

GROENLO – Bij een supermarkt aan de Beltrumsestraat in Groenlo is in de nacht van maandag op dinsdag 26 januari een snelkraak gepleegd. Men is er met een onbekende hoeveelheid rookwaar vandoor gegaan.

De politie ontving omstreeks 04:00 uur via de alarmcentrale de melding van de inbraak. Men is binnengekomen door een raam te forceren. Met een politiehond is het pand nog doorzocht op de eventuele aanwezigheid van de dader(s). Deze bleek niet meer aanwezig te zijn. De politie heet de zaak in onderzoek.