+ Dronken automobilist bost op schuur

Geplaatst op 28 januari 2010, om 17:00 uur

Archieffoto: Nicolaas KerkmeijerWESTENDORP – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 28 januari een 38-jarige man uit Doetinchem aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De man botste op de Doetinchemseweg in Westendorp tegen een schuur.

De politie kreeg omstreeks 05:55 uur de melding van de aanrijding. De 38-jarige man was op de Doetinchemseweg van de weg geraakt en kwam tegen een schuur tot stilstand. In deze schuur stond een auto die hierdoor flink beschadigd raakte. De blaastest op straat wees uit dat de automobilist onder invloed was van alcohol. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. De man blies een promillage van 1,8. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Man moet nog 30 dagen zitten

AALTEN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 27 januari een 27-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats op de Varssevelsestraatweg in Aalten aangehouden. De man gaf een valse naam op

De man werd omstreeks 01:45 uur gecontroleerd op de Varsseveldsestraatweg. Hij gaf een valse naam op. De man bleek nog 30 dagen te moeten zitten. Hij werd meegenomen naar het politiebureau en ingesloten om zijn straf uit te zitten.

Man beboet voor dronkenschap en niet tonen ID

NEEDE – De politie heeft woensdagavond 27 januari een 38-jarige man uit Neede beboet voor openbaar dronkenschap en het niet kunnen tonen van een ID.

Politieagenten troffen de man even na 23:00 uur aan op de Oudestraat. Hij viel op omdat hij direct een beledigend gebaar maakte richting de agenten. De agenten spraken hem hierop aan, maar snel werd duidelijk dat de man hevig gedronken had. De man was duidelijk niet voornemens de agenten op normale wijze te woord te staan. Toen hij gevraagd werd zich te identificeren, weigerde hij. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij met twee boetes heengezonden, wegens zijn openbare dronkenschap en het niet tonen van een ID.